Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce fenerli olan çok yakın arkadaşlarla demlendik, yok abi yüzlerine de söyledim siz ruh hastası olmuşsunuz hepinizin hayatında Galatasaray travması var dedim. Adamların gerçekten dünyanın fenerbahçeye karşı bir tutumu var zannediyorlar. Hadi adamlarda sorun var diycem hepsi hayatlarında başarılı benden de eğitimli ve başarılı aklı başlarında adamlar. Finalde biz Galatasaraylılar bunları siz söyledikçe emin olun dötümüzle gülüyoruz hayal dünyanızın genişliğine hayran kalıyoruz dedim. Gerçekten ruh hastası olmuş adamlar. Ulan Dursun özbek ne vardı şu koskoca transfer dönemini istediğimiz gibi kapatsak ülkede tüm fenerliler birbirlerini keseceklerdi deliliklerine delilik katacaklardı bizde yaya yaya oturup izleyecektik rahat rahat.

Melo oglunun mevkii neydi acep recep?
Onun rolü şu ya

1725742465069.webp

Rize maçında görmeye başlarız.

Metin Karabas: "Bugün Florya'da yapılan antrenmanda Okan Buruk 3-5-2 dizilişini denedi. Galatasaray'da sistem değişecek."

Uygun olan bir kadromuz olsa idi 352 beni baya yükseltirdi ama şuan korkuyorum

Sadece 1 soru Gabriel Sara'ya 18 milyon euro vermek yerine o parayla Giovanni Reyna'yı alamaz mıydık :D Hatta belki satın alma opsiyonuyla bile kiralayabilirlerdi bence yav :D

Dostlar alışverişte görsün mantığı ile olmayacak adamlarla ısrarla uğraşıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt