Berkan Yağız
Kırmızı Üye
- 10 Mayıs 2013
- 2.185
- 993
- 1.233
onyekuru + goretzka fitler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az önce fenerli olan çok yakın arkadaşlarla demlendik, yok abi yüzlerine de söyledim siz ruh hastası olmuşsunuz hepinizin hayatında Galatasaray travması var dedim. Adamların gerçekten dünyanın fenerbahçeye karşı bir tutumu var zannediyorlar. Hadi adamlarda sorun var diycem hepsi hayatlarında başarılı benden de eğitimli ve başarılı aklı başlarında adamlar. Finalde biz Galatasaraylılar bunları siz söyledikçe emin olun dötümüzle gülüyoruz hayal dünyanızın genişliğine hayran kalıyoruz dedim. Gerçekten ruh hastası olmuş adamlar. Ulan Dursun özbek ne vardı şu koskoca transfer dönemini istediğimiz gibi kapatsak ülkede tüm fenerliler birbirlerini keseceklerdi deliliklerine delilik katacaklardı bizde yaya yaya oturup izleyecektik rahat rahat.
Offffffff goretzka gelir mi acaba
Gelirse donumuzda sallariz ligi
Benim ismime noldu ya
Avatarım nasılNe Onyekurusu yav bize hazırlayıcı ve asker lazım niye hala anlaşılmıyor
Niye gönderelim Ziyech’i, Mertens ve umarım Sara dışında kilit açacak adam yok.
5 gün kaldı bu ne rahatlık beyler @Metin Cenk Hatipoğlu
Saçlı olanı daha inandırıcı geldi bana.BCT nin fake olanı mı gerçeği mi Goretzka demiş?
Güzide Gassaray muhabirlerimizin degerini bilelim Galatasaray ailesi olarak. Birlik vaktiÇakma BCT daha güvenilir olabilir
@Hakan Kuzu @Metin Cenk Hatipoğlu Bu adamlar biliyo bu tarz haberleri kardeşim yav@Hakan Kuzu @Kemalettin TANRIVERDİ Biz Discord'ta konuşurken yeni 1 duyum aldım bu 2li'den yine.Hummels duyumu da doğru çıkmıştı.Yine Bild kaymaklı 1 haber var.Bayern Münih Goretzka'yı göndermek istiyomuş.Rotasyonda bile istemiyolarmış.Galatasaray'a 6 aylık kiralık önerilmiş.Devre arasında da Goretzka'yı başka 1 kulübe satmayı amaçlıyolarmış.Goretzka ikna edilirse 6 ay Galatasaray forması giyecekmiş![]()
Dördünü birleştirip koyAvatarım nasıl
Rüyanda forumda goretzka isteyecek kadar seviyorsun Gsmizi demekOffffffff goretzka gelir mi acaba
Gelirse donumuzda sallariz ligi