Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.849
- 20.433
- 2.663
Düzelicez inşallah
Şu olaylar bi bitsin
Şu olaylar bi bitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün italya'da fener haberleri çıktı bizim basın bir anda bitti haberi girdi nedense. Gene bir çalım atma haberleri olabilir.kostic girdi mi şimdi bize
teyyaremiz kalkmiyor mu?Arkadaşlar Kostic
Olmuyor
Oyuncu başka tayyarelere yönelmiş durumdateyyaremiz kalkmiyor mu?
bizimkini de sivazlayan cikar insallahOyuncu başka tayyarelere yönelmiş durumda
Saçmalamayı keselim.icardi veda etmis forumda konusu yok
bu nasil gs forumu
bizde kim bitti dedi renktaşBugün italya'da fener haberleri çıktı bizim basın bir anda bitti haberi girdi nedense. Gene bir çalım atma haberleri olabilir.
çok sucuk yedi onun zararlarıSaçmalamayı keselim.
Ben ne okudum yawSabri Sarıoğlu: "Ziyech çok yetenekli ancak takdir edilmemiş hissederse özgüveni sarsılması olası. Takımdan ayrılması büyük hata olur. O kendine olan güvenini yeniden kazanmalı. O, şampiyonluk yolunda önemli biri." (Le Site Info)
Fanatik yazmış.bizde kim bitti dedi renktaş
Benim daha çok merak ettiğim, 3-5-2 veya herhangi bir farklı diziliste ne oynadığımız belli olacakmı keşke Esenler maçı yayinlansa352 oynayacaksak Kostic alabileceğimiz en ideal adam sol bölge için lakin sakat ise kesinlikle olmaz.
Son 2 sezonda 90 maçı var Euro sakatlığı öncesi
Fakat 90 dakika sahada kaldığı maç sayısı az352 oynayacaksak Kostic alabileceğimiz en ideal adam sol bölge için lakin sakat ise kesinlikle olmaz.
Son 2 sezonda 90 maçı var Euro sakatlığı öncesi
Goretzka + kostic + ahmetcan kaplan
Leziz![]()