Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiot'a Icardi'den daha fazla maaş vermek çok akıllıca. Rabiot kim 10 milyon euro alacak? Koşmaktan, alan kapatmaktan başka vasfı yok

En az rakip kadar koşmazsak, ikili mücadele kazanamazsak,taktik disipline uymazsak,statik kalmak yerine hareketli olmazsak kollektif ve kompakt oynamazsak ve buna benzer günümüz futbolunun temel gerekliliklerini yerine getiremezsek dizilişimiz ister 3-5-2 olsun ister 4-1-4-1 istersede 4-3-1-2 hiç bir önemi yok.

Barış’ta bir parça teknik/karar alma yüksek olsa tam icardi-osimhen arkasında ki 4-3-1-2 oyuncusu

Şaka maka hakaten oyuncu alacaklarını düşünüyor musunuz? Ne kadar iyi niyeti üyelrr var burada.. 3 aydır şamp kadroyu koruduk deyip kadronun içine sçan adamlardan hala bir plan bekleyen var :)

Biri şu Kamile ligde 36 maçı 1-0 kazanıp 36 golle şampiyon olunabildigini anlatsın
ya dün bende bu türde bir mesaj yazdım sonra bu mala açıklama mı yazılır dedim sildim.

Sayısal zeka yok bu heriflerde.
Ne yapalım şimdi vijinus junior getirdik sıçtı yada tamam attı aynısını bu sefer 50 gollük katkısı olan mertens icardiden verim alamadık ne olacak.

Olmadı abi yasa kerem sakatlandı diyelim bu adamlrın birebir muadilini mi barındıracağız. Bir tanesi de takımın savunma gücü daha da artırılmalı daha az gol yemeli diye açıklama yapmıyor kuruluyorum

Son günü bekliyoruz. Fiyatlar iyice düşsün diye.

:D
İbrahim Hatipoğlu (@ibrahimhtpogluu) / X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt