Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahxhdhshshahs biz nasil embesillerle rakibiz ya

şunu alıp anasına hediye etsin
F6aoEIFXoAAtozB.jpg:large

Rabiot'a Icardi'den daha fazla maaş vermek çok akıllıca. Rabiot kim 10 milyon euro alacak? Koşmaktan, alan kapatmaktan başka vasfı yok
Icardi 6 alıyorsa Rabiot'a da 7 önermişlerdir. Ama bu tutarı imza parasında gösterip maaşı daha düşük tutacaklardır. (olacağı varsa tabi)

Inter'den Dimarco :)

saka bir yana, o tarz yere saglam basan, topu tutmayi bilen, sert sutlari olan ve ortalari da iyi olan bir solak sol cizgi oyuncusu pek aklima gelmiyor , yani belirli bir seviyeye ulasmis olan oyunculardan elbet..

Monaco'da oynayan Caio Henrique iyi bir sol cizgi/sol winger oyuncusu ama gecen sene caprazlari kopmustu. Artik iyilesti ama bir risk , suan nasil bir performans gosterecek beklemek gormek lazim.

3-5-2 sol oyuncusu bulmak kolay degil artik.

Buradan ya sol acik olan oyuncuyu o mevkiye dogru evrilmesini saglayacaksin ya da sol bek olan ve sol kanat meziyetlere sahip uygun bir oyuncuyu alip orada oynatip o sekilde gelistirmeye bakacaksin.

Burada onemli olan oyuncunun meziyetleri, yani bu oyuna yatkin en uygun birini bulup getirmek.

Kostic olmuyorsa ben olsam gider Guney Amerika'dan bir genc alirim. Illa pahali bir transfer olmasina gerek yok.
Thierney geldi bi aklıma

Yalnız asıl yıldız meraklısının Uruk bey olduğu da kesinleşti bu dönem

- Hocam Hermoso var stoper rotasyonu iyi ama
- Alalım
- Hocam Osimhen?
- Alak
- Hocam atar yaptınız ama Rabiot hala boşta
- Alın

Bu arada üçü de alınır ama ortada bir plan olmadığı çok net çünkü plan olsa stoper olmayınca forvet almazsın ya da üstne orta saha istemezsin
Transfer ile plan olmadığı kesin , her fırsatta şampiyon kadro süper kadro diye açıklama yapmalarından belli , menejer ne getirirse , fırsat adı altında onaylıyorlar , except Osimhen

Dış basında os için çıkan tek isim jorginho

Makul ücrete 1+1 sözleşme imzalansa günü kurtarmak için iş yapar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kiralık katil istiyorum,
Chelsea ana hedef olmalı
chelsea 'Ye gelene kadar ardır hocam scout listesi - şov hesabı , taraftarı sakinleştirme için ekstra harcama taktiği ve mantiletesi olmasa

ve tabii ki ne istediğini NET bilen hoca olsa , çok kolay aslında çok bütçe zorluğu çıkarmadan bir şeyler denemek.

Geçen yıl az süre almış ✅
Son yılı ✅
Meşhur ✅
Potansiyel kadayıf ✅
Cenker için fahiş kontrat fırsatı ✅

İş görür görmez bilmiyorum ama dış basında da haber çıktığına göre
1725788732517.webp

Rezil bir transfer sezonu geçti
Ben hayatımda bu kadar plansız bir sezon görmedim
Sol açık ve ortasaha yok
Aslında eksik çok ama maalesef bu iki adam acil lazım

aa süper olur lan.

harbiden dış basında çıktı mı bu iş?

son derece olabilitesi yüksek ve gayet de güzel bir ekleme olur bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt