Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rezil bir transfer sezonu geçti
Ben hayatımda bu kadar plansız bir sezon görmedim
Sol açık ve ortasaha yok
Aslında eksik çok ama maalesef bu iki adam acil lazım
3 transfer diye diye 3 ay kafa ütülediler
Şimdi yumurta kapıya dayanınca tutuştular resmen ya
Yazık vallahi yazık

Kadayıfa hayır!
Çıtır çıtır fıstık sarma istiyoruz!

hayatımda daha saçma çok az haber gördüm

takımda mertens ve batshuayi varken oynanmıyor mu

ayrıca takımın 4lü formasyonlarda oynayacak kanadı kalmadı
3lü sistemi

ilerde mertens osimhen cift forvetiyle oynayabiliriz

ortasahada dayı torreira sara olur

En az rakip kadar koşmazsak, ikili mücadele kazanamazsak,taktik disipline uymazsak,statik kalmak yerine hareketli olmazsak kollektif ve kompakt oynamazsak ve buna benzer günümüz futbolunun temel gerekliliklerini yerine getiremezsek dizilişimiz ister 3-5-2 olsun ister 4-1-4-1 istersede 4-3-1-2 hiç bir önemi yok.
Yanlış takımı tutuyorsun 😊

En az rakip kadar koşmazsak, ikili mücadele kazanamazsak,taktik disipline uymazsak,statik kalmak yerine hareketli olmazsak kollektif ve kompakt oynamazsak ve buna benzer günümüz futbolunun temel gerekliliklerini yerine getiremezsek dizilişimiz ister 3-5-2 olsun ister 4-1-4-1 istersede 4-3-1-2 hiç bir önemi yok.
hocam zaten bu kadroyla - eksiklerine rağmen yazdıklarını yaparsak AVL finali oynuyoruz şampiyonluk öncesi...

hocayı genel anlamda eleştirdiğimiz kısım bu - planı ve ne oynatmak istediği kesinlikle belli değil - birbiriyle alakasız isim üzerinden yürüyen karma işler yapıyor.

Arkadaşlar reklamlara tıklayalım

Icardi 6 alıyorsa Rabiot'a da 7 önermişlerdir. Ama bu tutarı imza parasında gösterip maaşı daha düşük tutacaklardır. (olacağı varsa tabi)
yani açıkçası Rabiot bütün bu tantana kaprisli haberlere rağmen kağıt üzerine iyi dursada gene de maaş konusu beni çok irite ediyor.

zaten baktığında istekisz , zoraki gelecek gelsede (hani bir yerde oynuyor olayım milli takımdan bile homurdanma oldu ) gibisinden.

anası en ufak şeyde yaygara koparacak falan filan.

sırf saha dışı kısmı yüzünden anormal soğuk bakıyorum Rabiot işine. ki hala ve hala onla uğraşıyorlarsa ne diyeyim yani.

02CF97B0-4BBD-4389-A443-626E9D6504EC.webp

50m euro bonservis verip kadroyu geriye götürmeyi nasıl başardınız anlatsanıza kardeşlerinize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt