Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence sadece rabiot’la ilgileniyoruz
başarısız ve becereiksiz sportif aş nin kanıtıdır...

trasnfer (bana göre tabi) plansız yapılmaz. olmadı adamın anası falan nefret etti , ırkçı çıktı diyelim . napcan ? ikincil bir isimde görüşme yapan 1 allahın kulu var mıdır ok mudur ?

dediğin doğru olsa yok - o zaman zaten kol gibi maliyetli iş olacak isimden bağımsız. kazıklanmamak mümkün değil o düzende.

goretzka niye kenara atılmış bilmiyorum ama o fotodaki hali hiç ama hiç hoşuma gitmedi.

potansiyel kafayı sıyırmacalı adama bu ortamda ihtiyaç bence yok.

Bunu ilk ben yazdım lan forumda

608175-1596804005.jpg

Sende bir kerem sevdası var, itiraf et hadi bize.

Bu arada bunu bizimkiler görecek de beğenecek de ohoo ölme eşeğim ölme, çaptan düşmüş bir yıldız için yönetime rapor vermiştir bile

Ulan Jorginhoya bile razı olacak duruma geldim. Abv!

Kostic‘i de kaptiracaklar bizim beceriksizler

3-5-2 icin ideal oyuncuydu herif

Yillik ucretler icin kapta oyle diye bik bik kafa utuleyen arkadas cevap versin sergioya niye 5.8 verdik fesih icin o zaman?

Kapta 2.75 yaziyordu yillik ucreti
bu benimde dikkatimi çekti - acaba şampiyonluk primi vs falan hakkıda vardıda oralardan mı bir hesap oldu diyorum..

yoksa düz mantıkta 5.5 yapıştırıp yollardın - birde 600 k indirim yaptı falan deniyor(6.4 maliyet aslen yazıp çizip diyorlardı yani indirimsiz )

bugun kimleri aliyoruz arkadaslar .

Kostic, Jorginho, Rabiot baska var mi ?

bu benimde dikkatimi çekti - acaba şampiyonluk primi vs falan hakkıda vardıda oralardan mı bir hesap oldu diyorum..

yoksa düz mantıkta 5.5 yapıştırıp yollardın - birde 600 k indirim yaptı falan deniyor(6.4 maliyet aslen yazıp çizip diyorlardı yani indirimsiz )
3 yıla vadeli yapınca net ücret üstüne çıkmış galiba bir nevi faiz istemiş oliviera

Düzden kastın kıvraklık falansa Kevin de Bruyne de düz bir oyuncu. Düz olmak kötü oyuncu demek değildir ki. Bu takımda oynadığı alanı domine eden oyuncuya ihtiyaç var. Rabiot da o oyuncu. Aynı profilde ve fiziksel özelliklerde başka bir adam alabiliyorlarsa onu alsınlar.

Sen derbiye çıktığında rakipteki kalburüstü oyuncuların şov yapmasını istemiyorsan böyle bir adama sahip olman şart. Temaslı oynayan topçu az bizde.
Yetenek yok denecek düzeyde, ara pası atamaz, uzaktan şut atmaz, duran top kullanmaz. Böyle bir adama 10 milyon euro maaş verilmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt