Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.857
- 8.649
- 2.518
TAHİROVİİİİİİİCCCCCCC!!!!!!

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
soyun üstat desteklerizEn sonunda bende twitter hesabı açıp mavi tık alacağım sonra da duyumculuğa soyunacağım.
Ben kimseden görmedim ben bilmemBunu ilk ben yazdım lan forumda
Madem resmi rakamlar yanlış, twitter dedikoduları gerçek o zaman kaç alıyor bizim oyuncular öğrenebilir miyim? Aydınlatırsan sevinirim çünkü sürekli bu konuda yorum yazmak zorunda kalıyoruz. Özellikle merak ettiklerim;
Icardi
Osimhen
Muslera
Torreira
Kerem Demirbay
Ben kimseden görmedim ben bilmem
Bende onu diyorum, yanlış takım için taktik ve diziliş hesabı yapıyoruz.Yanlış takımı tutuyorsun![]()
Brüt ücret ile net ücretleri çorba ediyorlar sosyal medyada. Veya imza parasını senelere bölüp oyuncunun maaşıymış gibi söylüyorlar. Sonra hangisi maaş, hangisi imza, hangisi vergi karışıyor. Kapta yazanları referans almak zorundayız.son3 tanesinde bir farklılık olduğunu zannetmiyorum
icardi minimum 10, osimhen de galiba 9
zaha da 7-8 gibiydi
son 2 3 sezondur bizim ve fenerbahçenin sözleşmelerinin çoğunda yalan bilgi olmasa da eksik bilgi olduğu kesin bence
ismini vermeyen sponsor, koçun el altı paraları, garip ksp açıklamaları
Kostic kanat bek harici hiçbir şeyde iyi performans veremiyor, 3lüye dönecekelr demek kiKostic Maxim den daha çok iş yapar
Kosovalı topçu muzaruriiiiiiiiiiiiiiiiiii