- 16 Haziran 2010
- 202.434
- 154.236
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
florya'da şampiyonluk kutlamaları esnasında fb'ye aleni küfürlü tezahürata eşlik etmesinden sonra benim için de kredisi tükenmiş olsa da

Maaşının 100 de 70 ini Manu ödemek şartıyla 1 sezon çok güzel olur 3-5-2 de defansif sorunları çözerNe casemirosu kardeşim oldu olacak ganso ile oscar ı da getirin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bence yapmamalıydı yaw.
Maaşının 100 de 70 ini Manu ödemek şartıyla 1 sezon çok güzel olur 3-5-2 de defansif sorunları çözer
ezbere konuşuluyor bazı şeyler.Rtaşlar kostic’e sakat diyorsunuz da son 3 sezonda sadece 4 mac kacirmis
Bizim davinson mesela ayda 2 mac banko kaciriyorezbere konuşuluyor bazı şeyler.
O tezahurat için pişman oldum yapmamalıydım falan diye açıklama yapmıştı sanırımbence yapmamalıydı yaw.
kameranın olmadığı yerde istediği gibi davranabilir. biz fb değiliz. gs'ı temsil eden resmi yöneticiler, belli bir çizgiyi aşmamalılar. bence. zekice yapılan hicivlere ok ama galiz küfür, yakışmadı.
* yönetimi savunma işi
* kameralar önünde küfür işi
bende hayal kırıklığı yarattı.
oyuncu tercihleri, sistem, sahada oynanan futbol vs vs bunlat gelişir, değişir.
Kostic çalımı yemek üzereyiz, Yusuf Özdemir ile karşılık vereceğiz hem de daha yüksek bonservis ile.noldu transfersaraylılar modunuz düşmüş
"Müspet" kelimesini iki kez okuyunca, gözümde başkanım canlandı;Kostic müspet olsa dış basın muhakkak girer idi ya. Di Marzio bilhassa.
Kostic neden hype aldı ki, müspet haberler göremedim ben.