Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kostic her sene 30+ macta forma giymis neymis kronik sakatmis. Yahu bu adamlara gercekten basarisiz demek az bile. Eyvallah Osimhen'i aldiniz da abi zaten Icardi ve Batshuayi vardi. Bu adamlari kim besleyecek? Elinde boyle maden var olmasina ragmen besleyecek kimse olmayacaksa ne yapayim bu adamlari?

Osimhen'den once kanat ve orta saha alsaniz olmaz miydi? Bize bir onyekuru, keita tarzi bir oyuncu getirmek cok mu zordu? Kanat dedigin adam hizli olacak. Elimizde baris'tan baska kanat yok o da kafasini kaldirip duzgun pas veremiyor.

Kostic'i neden kaptiriyorsun adamlara? He Rafa Leandro'yu getirecekseniz eyvallah ama zannetmiyorum.

Adam akilli bir kanat oyuncusu alinda izlerken heyecanlanalim.
Şaka mı bu yav. Herife kronik diyen yok. Daha yazın başında dizinden ciddi şekilde sakatlandı herif. 32 yaşında geçen hafta adamla da görüşüldü.
Adamın nasıl geleceği nasıl oynayacağı falan hep meçhul durumda. Geçen sene Ziyech-zaha hamlelerinden koca ilk yarı verim alamamamızın nedeni birinin yazı sakat geçirmesi ve diğerinin de yaz boyunca o takım senin bu takım benim görüşme yapıp hazırlık dönemini de boş geçirmesiydi.
Alınacak adam gerekiyorsa rashica transferi gibi olsun ama sezona hazırlanmış olsun.

Odaklanılması gerken nokta burası. Takımın bir sürü eksiği varken yazı tura atma şansımız yok.

Fenerin tuzu kuru kasıma kadar oynamasa 8 milyona adam kiraladılar o oynar gerekiyorsa Tadic kaydırır oraya. Hazır hale gelmesini bekleyebilirler sende bu lüks yok.

Öyle yada böyle defolacaklar en azından iyi bir adam alıp defolsunlar.

Tete, Zaha, Kerem. 3 kanat gönderdin yerine adam almadın. Farklı sistem oynayacağız desen bir defa denememişsin, ya tutturamazsan kanatta kimi oynatacaksın sene boyunca. Yalıya şampiyonluk hediyesi oldu bu sezon.

Olay Kostic filan değil koyim Kostic'e.

Ayın 9'u oluyor Osimhen'e ihtiyacın yokken fırsat gördün aldın asıl ihtiyacın olan 3 mevkiyi bomboş bıraktın ve hiçbir hareket dahi yok bundan daha rezil bir durum olamaz.

Birde çıkıp hedef koyup Avrupa ligini alacağız gibi komik söylemlerde bulunuyorlar.

Takımın önün Ferrari arkan Murat 131 araç arkadan çekişli ön istediği kadar güzel olsun arkan Murat 131 olduktan sonra ön tarafın hiçbir faydası yok.

Okan buruk ile bende 1 saat face time yapsam ben de gelmezdim, adama da hak veriyorsun. Oshimen ile yemek yedi uçakta bavul unutuldu havalimanı kapatıldı o gece ucak kalkmamak için her seyi yaptı. Adamın ayağını bastığı yerde ot bitmiyor ki

1725804700643.webp

Bankalar birliğinden çıkacaksak Florya'yı satmaya gerek yok adayı satsınlar hem masrafındanda kurtuluruz.

Şaka mı bu yav. Herife kronik diyen yok. Daha yazın başında dizinden ciddi şekilde sakatlandı herif. 32 yaşında geçen hafta adamla da görüşüldü.
Adamın nasıl geleceği nasıl oynayacağı falan hep meçhul durumda. Geçen sene Ziyech-zaha hamlelerinden koca ilk yarı verim alamamamızın nedeni birinin yazı sakat geçirmesi ve diğerinin de yaz boyunca o takım senin bu takım benim görüşme yapıp hazırlık dönemini de boş geçirmesiydi.
Alınacak adam gerekiyorsa rashica transferi gibi olsun ama sezona hazırlanmış olsun.

Odaklanılması gerken nokta burası. Takımın bir sürü eksiği varken yazı tura atma şansımız yok.

Fenerin tuzu kuru kasıma kadar oynamasa 8 milyona adam kiraladılar o oynar gerekiyorsa Tadic kaydırır oraya. Hazır hale gelmesini bekleyebilirler sende bu lüks yok.

Öyle yada böyle defolacaklar en azından iyi bir adam alıp defolsunlar.
Vallahi herkes kronik diye bahsediyor adamdan. Gecirdigi sakatligi bilmiyorum ama ona gore doktora gorev verirsin gerekli testleri yapar.

Bu saatten sonra alacaklari adam zaten hazir durumda degildir diye dusunuyorum.

Transfer kistasi su olmali Hocanin istemedigi her topcuyu alsinlar kesin sampiyon oluruz

sol kanat icin kime tekli yaparsak ona saldiracaklar eksik oldugumuz bir bolge
fener alamiyorsa besiktasa aldirirlar

Solbakken ve Bothiemi alamadığımız için dunyamizin başımıza yıkıldığı saatlerdeyiz

Bu ibo napoli ye gidip kvara yı da bedava verin nolur kanat transferi yapamıyoruz diye yalvarıyor mudur ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birde çıkıp neymiş 2 transfer yapın talimatı gelmiş takım zaten dört dörtlüktüde 2 transfer için tuşlara basılmış.

Yusuf Özdemir/Yasin Özcan
Onyekuru
Maestro

Şu üçünü al rotasyonunu genişlet zaten ilk 11 oyuncun oldukça kaliteli.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt