Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfersizlikten dolayı keyfimiz kaçık

1725804840966.webp

Yusuf Özdemir/Yasin Özcan
Onyekuru
Maestro

Şu üçünü al rotasyonunu genişlet zaten ilk 11 oyuncun oldukça kaliteli.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadro kalitesini 2-3 gömlek yukarı çekecek hamleler olurdu doğrusu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olay kostic'in topcu olup olmaması değil, bu adamlar kaç senedir şampiyon olmuyorlar, şampiyonlar ligine gidemiyorlar şu yürüttükleri transfer sürecine bak eksizsiz bir nakış gibi işlediler, siz sanıyor musunuz ki bu dursun bilmem ne ali koçtan daha başarılı adamlar, yav bu adamları arma şampiyon yapıyor, galatasaray'ın büyüklüğü taşıyor bunların şu 2 şampiyonlukta ne katkısı var ne yapmış olabilirler. Erden timur gibi biri denk gelmemiş olsa bunlar ne yapabilirdi. Korkunç bir durum ya şampiyon olmuş takım nasıl fenerden daha kötü bir transfer süreci yönetebilir ben anlamıyorum kafayı yemek üzereyim

Galatasaray yöneticileri çok gizli yönettikleri transfer operasyonunda ismi unutunca alacakları oyuncuyu bulamadılar.

kostici napalım ki biz zaten, 3 stoperli düzende sol o.s oynamış geçen sene ve bizde jakops var. eğer 3lü düzene geçmeyeceksek sol açık olarak anlamsız olur. koca sene sadece 4 asisti var 0 gol. ilgilenmediğimiz ve ihtiyacımız olmayan adamlar üzerinden hağ-huğ yapan varsa uyaralım.

Olay Kostic filan değil koyim Kostic'e.

Ayın 9'u oluyor Osimhen'e ihtiyacın yokken fırsat gördün aldın asıl ihtiyacın olan 3 mevkiyi bomboş bıraktın ve hiçbir hareket dahi yok bundan daha rezil bir durum olamaz.

Birde çıkıp hedef koyup Avrupa ligini alacağız gibi komik söylemlerde bulunuyorlar.

Takımın önün Ferrari arkan Murat 131 araç arkadan çekişli ön istediği kadar güzel olsun arkan Murat 131 olduktan sonra ön tarafın hiçbir faydası yok.
Tam olarak ben de bunu demek istemiştim. Takım kaç ay oldu. Yerinde sayıyor. Hatta daha geriye.gitti. kostik falan hikaye.

Rabiot için 3 sene 30 milyon bütçemiz varsa Lemina'ya verelim. 3 milyon maaş 3 sene, 10 bonservis. Daha ucuza daha iyi çözüm

Kadro kalitesini 2-3 gömlek yukarı çekecek hamleler olurdu doğrusu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haklısın kaliteli oyuncular değil ama bizim genişlik sıkıntımız var üstüne üstlük sadece Lig için büyük maliyetlere girmek sakıncalı. Gidip alacaktık 5 Eylüle kadar yönetimin iş bilmezliği.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kostic yem, Rabiot yem, Goretzka yem, X yem, Y yem, orta saha yem, sol bek yem, kanat yem... Nasıl bir kara delik varsa geleni geçeni ham yapıyor.

Fenerin mutlak favori olup da kazanamadığı derbi var mı?
Pino'lu maç var. Başka hatırlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt