Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi herkes kronik diye bahsediyor adamdan. Gecirdigi sakatligi bilmiyorum ama ona gore doktora gorev verirsin gerekli testleri yapar.

Bu saatten sonra alacaklari adam zaten hazir durumda degildir diye dusunuyorum.
Yav alınabilecek çok adam var bunlar beceri yoksunu sadece. Menajerlere tam yetki vermeleri yeterli.

Kostice gelince ingiltere maçında sakatlandı o maçta elek ettiler bunun bölgeyi.
Köhn'e tövbe ettirirdi. Hele bunu sol bek olarak oynatacak takım kendi ölüm fermanını verirdi. Hayırlısı oldu okan buruk saçma oyun sevdasından vazgeçmez bu bize daha da saplanırdı.

Ben sabah size dedim Fener çalım atmak için Kostic transferine girdi diye. Napacak onu dediniz sonra.

Oguz'u da alırken napacaklarindan daha çok neden Fener'in girdiğini biliyorsunuz.

Aynı şey.
Ömr hayatımda bukadar mal salak bir kulüp görmedim, hakkaten iyiki rakip salak. Beceriksizilk konusunda bizimkilerle yarışıyorlar. Kostiç denen kronği juve çakacak bi yer arıyodu, bizimkiler beceriksizlikten alamadı, ha bu mallarda çalım niyetine aldı, hakkaten mal oğlu mal bunlar mal mal, bizde de taraftar ve muhabirler satılmış olduğu sürece bu şekilde yönetilmeye mahkumuz.

lemina geçen sene pl’nin en iyi 3-4 orta sahasından biriydi. Bu senede kalburüstü bir pl takımının kaptanı oldu.

Lemina’yı şu an alabileceğimize taraftarı inandıran şey nedir acaba ? Bir pl takımı transfer dönemi kapalıyken kaptanını mı satacak ? Paraya mı ihtiyacı var wolves’ın sanıyorsunuz

Bir orta saha
Bir kanat
Bir de sol stoper yeterli

IMG_5992.webp

Şu adam türkiye liginde 25 e yakın gol attı, ne kadar kalitesiz bir lig oldugumuzun en büyük özetlerinden biri adam mls'de bile sadece 2 gol atabilmiş, hayır türkiye'nin avantajlarından biri lig'i hala çöp görmeyen bir kaç kesim var oyuncu falan alabiliyorlar yani şu adama bile araplar 8.5 milyon ödemişler

muslera
jelert davinson akb/nelson jacobs
torreira demirbay
sara mertens barış
v.osimhen

kadro bu rtorchlar
352 361 3421 fln bunlara sene ortasında geçemez okancelotti
geçse de bütün skorer hücumcular şutlandıktan sonra geçmek RİKS olur.
forvetleri koyam ztn gol atarım yboys maçında taca çıkmıştı anımsarsanız
en doğrusu alıştığımız düzende ilerlemektir.
kuvvetli rakiplere karşı ufak modifikasyonlarla müdafi anlamda kuvvetlenip topun ardına geçebilecek ve hızlı kontralarla golü düşünecek bi ekibe dönüşme hedeflenebilir
onun dışında zart diye diziliş değiştirip zaten bişeyden anlamayan interlinin olası şampiyonluğumuzu baltalamasına hay hay demeyelim.
üstte yazdığım şekilde saradan da azami katkı almış oluruz, barıştan da, mertens - osihen bağlantısını da şekillendirmek suretiyle ligde iri ve diri oluruz. icardi gelince de duruma bakılır, bence icardinin gidebilitesi var sanki öyle hissettim.

1i türk olmak üzere 3 oyuncu alınmalı. Türk olan net olarak kanat oyuncusu olmalı. Yabancıların da bir tanesi os diğeri de sol kanat olmalı.

Direkt isim de veririm. Alınabilir de bu isimler. Birilerinin keyfinin bitip son gün transfer kovalaması işine girme saçmalığını bırakması sağlanmalı.

Ben hala bunların transfer yapacaklarını da zannetmiyorum diyeyim, yolcudur Abbas moduna girmiş durumdalar. Bir tane dünya yıldızı zarı attılar belki kimse zorlamaz diye onda da gidip bok attıkları adamı yaladılar nasıl bir korkuya düştülerse.
O gece ne transferi dediğinde nokta koyulmuştu. Herif zaten 2 transfer yapacağız dedi Yakub geldi bir tane de forvet bitti gitti.

Hoca olacak adam da yaparız abi modunda takıldıysa eğer bu iş burada çoktan noktalandı.

Keşke diyorum kerem direnseydi de kalsaydı takımda. Siz de sövmeye devam etseydiniz. En azından topu alıp sürebilen bir oyuncumuz olurdu.

kostic iyi topçu neticede seria nın en isabetli orta yapan adamıydı 1 2 sene önce.Yan toplardan çok gol atar febe zaten bu ligte tüm takımların en büyük zaafıda bu.Biz eğer gerçekten 3 5 2 oynacaksakta 5 linin solu için en ideal adamlardan biriydi Bu adam totda oynadı düzenli olarak juvede de ama son dönemlerde sakatlık sorunları olduğu be istikrarsız olduğu da doğru.

Yusuf Yazıcı mutlaka alınmalı. Takımda topu soluna çekip şut çekecek oyuncu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt