Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga bi güldüm sagolasin 😅😅 bu yönetim yapamaz. Okan zaten scout transferine sıcak bakmıyor. Geleni de zortlatiyor
Niye. isimsiz, çoğu kişinin tanımadığı adam scout transferi demektir zaten. Sara jelert ve jakobs ile toplamda 40 milyonluk genç scout transferi yaptılar ki bence yanlış yaptılar

Levent ülgen in yeni dizisini gördun mu kanks yav :D
murat 'a sormussun ,gerci o daha iyi bilir -

dizi nin *ilk bolumu yayinlanmis henuz bakamadim , kadro cl gibi gozukuyor da , hikayesi iyi yansitilirsa ne ala. . . velhasil, ilk bolumlere sans verebilirim :hat: .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli bu *jorginho haberi dogru mu ?
gerci arteta suan icin birakmaz zannimca. bir oyuncu cezali ,digeri sakat, muhtemelen jorginho tspur macinda sans bulabilir. ondan once cikisina izin verilmez gibi , teklif kabul edilse bile. . .

saygi ve selamlar .

Hem sol bek hem de sol kanatta oynayabiliyor. Son yillarda Independiente alt yapisindan iyi topcular cikti. Alin gelin.

Bizim taktik dehasi ve yönetim saniyorki bütün sorun defansda ama gercek sorun orta saha, orasi rakip takimi oyunculari engelleyemiyorsa defansin en iyi oyunculardan kurulu olsun durmadan acik verirsin

Bizim taktik dehasi ve yönetim saniyorki bütün sorun defansda ama gercek sorun orta saha, orasi rakip takimi oyunculari engelleyemiyorsa defansin en iyi oyunculardan kurulu olsun durmadan acik verirsin
Aynen öyle. Orta sahan iyi olduktan sonra tüm mevkileri idare edersin, yeter ki kemik gibi orta sahan olsun.

Tek transfer yapılacaksa öncelik orta saha olmalı. Kanatsız sistemler mevcut ama orta sahasız bir sistem yapamazsın futbolda

Aynen öyle. Orta sahan iyi olduktan sonra tüm mevkileri idare edersin, yeter ki kemik gibi orta sahan olsun.

Tek transfer yapılacaksa öncelik orta saha olmalı. Kanatsız sistemler mevcut ama orta sahasız bir sistem yapamazsın futbolda
atanın ve tutanın iyi olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt