Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Erok maçında 3-5-2 çıkmamışki, ne diye yapıyoz bu maçı biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eroka 8 atmışız, ne ihtiyacıtakımın transfere ihtiyacı yok gibi
zaha ve kerem gibi takımda huzursuzluk çıkaran topçular gitti tam bir kolej havası varEroka 8 atmışız, ne ihtiyacı
Taktik dehamız da varzaha ve kerem gibi takımda huzursuzluk çıkaran topçular gitti tam bir kolej havası var
Güzel diziye benziyor bu arada, ilk bölümünün son yarım saatine denk geldim bizimkiler izliyordu diye, izletiyor kendini.murat 'a sormussun ,gerci o daha iyi bilir -
dizi nin *ilk bolumu yayinlanmis henuz bakamadim , kadro cl gibi gozukuyor da , hikayesi iyi yansitilirsa ne ala. . . velhasil, ilk bolumlere sans verebilirim.
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli bu *jorginho haberi dogru mu ?
gerci arteta suan icin birakmaz zannimca. bir oyuncu cezali ,digeri sakat, muhtemelen jorginho tspur macinda sans bulabilir. ondan once cikisina izin verilmez gibi , teklif kabul edilse bile. . .
saygi ve selamlar .
Kolpalara devam. 13’üne kadar rating lazım
Bir kere bile dinlemedim yaw. Prodüksiyonlar falan çok kötü GS medyasınınGeçen yayınlarını açtım, 2 dakika sadece abone olun, like atın diye yalvarıyordu