Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogru duzgun takimda oynatabilecegimiz 20 oyuncu var bunlarin Orta gobekte oynayacak 5.5 adam var bucuk eyup aydin hoca oynatmaz

Kanatta 3 adam var
Forvette 3 adam var
Defansta 7 adam var
Ikide kaleci var
Galatasaray tarihinde bu kadar az oyunculu alternatifsiz bir kadro hayatimda hatirlamiyorum
Niteligi gectim sayi eksik kadroda

Bu kadro avrupa ligine baslasin sapir sapir dokulur cunku sakatlik ceza yorgunluk yerine koyacak adamin yok

Kara para aklaminin en iyi uc yolundan biri klup alip uc liralik adama 5 lira vermektir
Sans oyunu kazanan adami bulup 10 liralik bilete 11 lira vermektir
Yuklu miras kalanlardan miras hakkini fazla paraya satinalmaktir

O yuzden acuna fenere sasirmamak lazim

Bunlar 6-8 yerine yine 10 numara bakıyor. İnanılmaz plansız mantıksız transfer dönemi geçiyor. Sürekli birrbirinden farklı profilde oyuncu peşinde koşuyorlar. Bir oyuncuya 3 yıllık 30 m euro vermeyi göze alıyorlar olmayınca o parayı kullanıp başka oyuncu bakmıyorlar. Bu saçmalıkların sonu nereye gidecek merak ediyorum.

BCT: "Goretzka için teklifler masada. Rabiot için de aynı şekilde."

İki tane derdimize çare olmayacak adam. Tamam. Kimseyi almayın yoruldum. İstifa edin yeter

🎙️ Burhan Can Terzi:

"Galatasaray'ın orta saha gündeminde Jakub Moder ve Michael Folorunsho var."
Verdiği haber ile bu isimler uyuşmuyor yüksek ihtimal kendisi sallıyor. İki isimde rahatlıkla alınabilir sallamasından bağımsız Folorunsho videolarda gördüğüm kadarıyla daha bizde olmayan bir tarz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt