Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.184
- 24.210
- 3.093
Roma’nın kalbinden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
para almayız ki - bizim yönetim beleşe verir.
Bir bulgar rodop birde senden korkarim kanks yavHerkes Kostic Galatasaray haberi girerken abin tezgah lan bu diyerek Fb'ye transfer olacağını söyledi.Zalewski'yi de ilk ben söyledim![]()
Roma kariyerinde 109 maçta 2 gol 5 asist yapmış. Özelliği neymiş bu arkadaşın. Gol atamamak gibi bir yeteneği var heralde.
Iyi mi bu knks @Murat Durmaz
Gelirse Roma taraftarıroma manyak mı bu çocuğu versin çok iyi topçu hızlı kuvvetli çizgiye iniyor
para alacaksak ok , bu yönetim "yok estağfurullah , maaşınıda biz verelim , maksat ayıp olmasın oynasın çocuk. Sayon Ali Y.Koç'a selamlar " diyebilir rize yönetimine.tamam sevmiyoruz zarar vermek istiyoruz ama bi cani miyiz renktaş hem halili verip hem para alalım
Tek ihtimal sözleşme uzatmamasıdır. Sözleşmesi sezon sonu bitiyor gözüküyor sözleşme uzatmıyorsa para kazanmak için verebilirler ama oyuncu gelir mi? Belki oyuncu sezon sonu yada devre arası imza parası ile bir yere imza atmak istiyordur.roma manyak mı bu çocuğu versin çok iyi topçu hızlı kuvvetli çizgiye iniyor
Sözleşme uzatmıyorsa rotasyonda geriye düşecektir. Hermoso ve Hummels'i aldılar, Angelino kanat rotasyonuna geçer. El Shaarawy var, Saelemaekers var. Fırsat transferi olabilir.Zalewski Roma'da şans buluyor. Son milli Maçta da İskoçya'ya karşı 1 gol 1 assist ile oynamış. Geçiniz bize yedirmezler.