Ugur Karaca
Tecrübeli Üye
- 31 Mayıs 2010
- 5.040
- 2.902
- 1.748
Uğursuz adam bence gitsin Rize düşer bizde şampiyon oluruz .Veren haindir.
Ha ts ile umut bozok ile takas yapsak daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğursuz adam bence gitsin Rize düşer bizde şampiyon oluruz .Veren haindir.
Adem Zorgane isminin haberlerine hazırlıklı olalım.Şu konuda kesin 1 bilgim var Fb'ye önerildi ama almadılar..Orta sahaya Adem Zorgane ismi menajeri tarafından önerilebilir.Menajeri 2 gün önce İstanbul'a gittiğine dair 1 fotoğraf atmıştı..
Zalewski iyi olur mu ne dersiniz varmi takip eden ?
Zalewski beğendiğim bir topçu, bizle olan maçlarında da bizi tokatlamıştı.
Teşekkür ederim doğru bilginin adresi..Haberi ilk veren baron @Murat Durmaz ı kutlarım
Bu adam tam 3 5 2 sol kanat, harbi 3 5 2 ye geçeceğiz galiba.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eksikleri var ama gelişime açık pırpır bir herif, ben pozitif bakıyorum.Üstad oyuncuyla ilgili görüşümü bir önceki sayfada belirttim, sen ne düşünüyorsun? Daha çok takip etme şansın oldu mu?
Bu transfer olursa 3 5 2 oynayacağımız kesinleşecek, iyi bir takviye olur, ligde sol stoper olarak jacobs oynarZalewski kanat bek olarak düşünülüyor galiba yoksa sol açık olarak bi mantığı yok
Seneye sözleşmesi bitiyor ucuza salarlarBu çocuk çok iyi, Polonya'nın en gözde oyuncudur ama bu saatte bırakmaları için ya astronomik bir teklif olacak ya da Roma transfer saçmalıklarından birini yapacak.
Tam 3-5-2 ikilik atak solbek görünüyor. 22 yasinda ve Polonya Milli takiminda 20 üzeri maci var gelsin derim