Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Zalewski’nin 1 yil sozlesmesi kalmis. Roma’in 3 sol beki ve 2 sag beki var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fm'de alamazsın eğer benim gibi hile hurda yapmıyorsanForumda zalewski övülmeye başlanmış sara gibi.O yüzden şüpheliyim.
Sara gelmeden önce gsc:''Nasıl bir oyuncu aldığımızın farkında değilsiniz via sara.''
Şu abdülkerimi düşününce jakobsun daha kötü sol stoper olma ihtimali yok en azından hızıyla daha faydalı olur sol stoperdeBen Jakobs'u garanti sol kanat beki gibi düşünüp üst düzey bir sol stoper almayı daha doğru bulurdum ama genç ve belli potansiyeli olan Polonya milli kanat beki alternatifi gelmesi de uygundur. Sol için net bir yedeğimiz yoktu nihayetinde. Jakobs olmadığında Barış veya Jelert'i oraya çekip ters ayaklı kullanmamız gerekecekti. Belki Jakobs sol stoper fantezisi (bence henüz hala fantezi seviyesinde bir düşünce) gerçek olursa taşlar yerine öyle oturur.
Yine de orta saha transferinin daha önemli olduğunu düşünüyorum.
Bence gelip basacak imzayıBu Rabiot boşta kalırsa yıllık 5 e imza atar görürsünüz. Sonradan çok pişman olacak anne kurbanı
SON DAKİKA: Hakan Kuzu kafayı yemiş
Kadro homojen degil bir bolgede yigilma bir bolgede hic adam yok jacobs sakatlansa berkan oynucak kaan oynucak veya baris alper oynucak jelert kotu oynasa yine devsirme adamla oynucaksin sayi degil dagilim yanlisFbnin geniş kadrosu var denilen kadrodan en az 5-6 kişiyi saymamak gerek oğuz Emre mor levent cengiz samet falan bunlar şans bulamaz biz de işe yazılan herkes oynayabilir
Turnuvayı geçtim bizim maçta gol mü atmıştı ne baya iyiydiUla herifi nasıl izlemediniz yaw turnuvada iyiydi baya
Üstat ikili mücadele istatistikleri hep %50nin üstünde. Vitaminsiz diyemeyiz pej
Üstad Jorginho bize gelirse, mevcut sistem ve anlayış devam ettiği sürece her maç küfür yer. Bizim oyunumuzun şu an o tarz bir oyuncu kaldırabileceğini düşünmüyorum. Bize tabiri caizse amele futbolcu lazım. Koşacak, rakibi ısıracak, temaslı oyundan kaçmayacak birisi lazım. Başka türlü bu adamların arkasını toplamanın mümkün olabileceğini düşünmüyorum. Ha hoca değişir veyahut -zannetmiyorum ama- sistem ve anlayış değişir, o zaman Jorginho elbette başka şeyler hayal ettirebilir.sevgili onur ,
dizi konusun da genel ;
firsat buldukca, kaliteli ,kimi begendigim oyuncular dolayli vakit ayirdigim dizileri bi sekilde izlemeye calisiyorum . dizi film bolumun de en son baba dizisi ve uc kurus dizilerine yorumlar eklemistim kendimce. @Tuncay Van , @Vasfi Vural dizi konusunda tecrubeli uyelerimiz den gordugum kadariyla .
<- ozelliklle sevgili tuncay'la bu dedigim dizilerin basliklarin da dizinin blumlerine dair karsilikli yorumlarimiz olmustu o donemler . gozlemledigim kadariyla iyi bir izleyici kendisi . keyifle okudum yorumlarini.
levent ulgen in yeni dizisine gelirsek ; reyting dolayli tutmazsa - yazik olacaj klas bir cast kadrosu var. normal sezon zorlu yarisin da *omru kac bolum surecek simdiden kestirmek zor . tv vakit musait olmazsa 'youtube uzerinden (*kaliteli dogal oyunculuklari izlemek icin) diziyi gittigi yere kadar izlerim .
acikcasi *mevcut bu bolge de *aradigim tipoloji ozellikleri ;
bizim oynadigimiz oyun prototipine uygunluk + eldeki mevcut kadro , + sahada bugune dek gordugumuz ilk 11 yayilim tercihleri(bolge ozelinde orta saha) ,
kanimca bolgeyi lucas olsa da olmasa da tasiyamiyoruz . o derece pasif ve yetersiz bir oyun anlayisimiz ve yayilimiz mevcut. malesef.
eskiden lucas merkez de tek bile kalsa supururdu vs vb , artik onu bile gorece yapsa *yeterli gelmiyor takimin genel zaafiyetleri dolayli .
kendisi gunden gune daha da gattuso/vidal kivama evrildi taktik kullanim babinda .
*hoca madem kendisine bu sekil serbestimsi her yere kosan basan bir elbise dikmis , daha once de vurguladigim uzere -nacizane dusuncem ,mumkun mertebe *regista *oynayabilitesi olan(*deep *lying regista) tipoljilere gidilmeli.
milan ancelotti elmas 442 varyantin da *pirlo , gattuso,seedorf,ambrossini yayilimi vardi, etkili ve verimli islenen .
ayni pirlo ilerleyen donem de juve conte 352nin bi varyantin da ; pirlo , vidal,marchiso,pogba yayilimi vardi izledigim maclarda .
jorginho ozelinde ise , sarri donemini ayri begenmistim ; o donem hafizam yaniltmiyorsa, napoli sarri 433un de- bold sekilde brezilyali *alan kendisine destek dislisi idi tek den .
hamsik ise her firsatta deplase sol on kanat ve ici kivrimli ofansa hibrid kuruldugunda -geriden jorginho pin pasla kendisini bulusturuyordu .
keza ayni *jorginho ,2021 chelsea cl kazanimi donemi tuchel oyununda, euro kazanimi mancini oyununda kiymetli islere imza atmis di kanimca .
verimli, istikrarli bir jorginho'yu, *ozellikle en *basta *belirttigim *biz *dolayli durumlar yuzunden daha elzem buluyorum bu tur de bir oyuncunun alinmasi gerektigi... <-> gerci,kendisinin arsenal ayrilis transferi zor bir konu da , neyse, yazmisken bir kac sey karalayiyayim istedim .
lemina'yi genel olarak begenirim .
tum bunlar goreceli elbette...
@Aras Şimşek , @V. Haydar Geven
saygi ve selamlar .
Şu abdülkerimi düşününce jakobsun daha kötü sol stoper olma ihtimali yok en azından hızıyla daha faydalı olur sol stoperde
bize fişek gibi topu sürüp kaleye giden kanat forvet lazım. 4-3-3 oynayıp yolumuza bakmalıyız.