Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo'dan kötü olma ihtimali yok bu saydığın senaryoların.

Hmm Apo eğer üçlüde oynarsa sizi utandıracak gibi geliyor bana ama bakalım. Bir sakatlık, üstüne bir sezon başı formsuzluğu ile adamı hayatında hiç o mevkide oynamamış adamdan bin kat aşağıda görüyorsunuz. Nerdeyse ben daha iyi oynarım diyeceksiniz (ki diyenler ille vardır) sanki bu adam birkaç ayda 10 yıl yaşlandı, ya da uzaylılar yeteneklerini çaldı. Sonuçta eğer sakatlığı kalıcı hasar bırakmadıysa (ki sanmıyorum) kilo fazlası varsa verebilir, kalınlaştıysa incelebilir, konsantrasyon sorunu varsa giderebilir, hayatında sorunlar varsa çözebilir, takım içi sorunlar yaşıyorsa giderilebilir... Özellikle üçlüde savunması gereken alan bir tık azalınca da sorunu neyse üstesinden gelip 6 ay önceki gibi oynamaması için de hiçbir sebep yok...

Bize hamal gibi bir ileri bir geri koşacak 10 tane adam lazım.
Böyle maç başı 20 km falan koşacak bu taktiğin çözümü bu

Ebimbe ve Zalewski hayırlı olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zalewski ve Dina Ebimbe müthiş hamleler olur. Ebimbe merkezdede oynayabiliyor muhtemelen sağ iç oynar gelirse sağ taraf Barış olur.

Yalnız benim anlamadığım Jakobs maliyetli transfer oldu Zalewski'de alırsak çok saçma olucak. Sol stoperin adamı değil kendisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt