Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de açıkçası buna şaşırdım alabilirlerse gayet iyi bir oyuncu alıyoruz, eksik bir bölgemize yetenekli ve gelişime açık bir ekleme bu yönetimden beklediğimden çok daha fazlası olur
1 tane yurt dışı kaynaklı bi haber gelsin bakarız, yemlenmiş tasmalılara inanmıyoruz.

Apartmanda adamın biri cinnet geçiriyor delirttiniz beni diye ne var ne yok fırlatıyor herif. Dursun değdi mi lan bir adamı çıldırtmaya he

Zalewski ve Dina Ebimbe müthiş hamleler olur. Ebimbe merkezdede oynayabiliyor muhtemelen sağ iç oynar gelirse sağ taraf Barış olur.

Yalnız benim anlamadığım Jakobs maliyetli transfer oldu Zalewski'de alırsak çok saçma olucak. Sol stoperin adamı değil kendisi
ne bılıyon

ostorwolde oynuyor stoper buda oynar

Ebimbe ne alaka abi sağda oynuyormus
1725822362068.webp

Zalewski için ertan kiralık diyor, burhan bonservis dedi

Çift santrafor oynayacağı kesinleşen ve 18m'a aldığın Sara'nın olduğu takıma hala defansif özelliği sınırlı ve 11'de oynamayı bekleyecek 10 numara transfer eden futbol aklının kafasına edeyim... Çok net...

Rashica çok skora katkı yapan bir oyuncuydu bu çocuk 109 maç 2 gol 5 asist bu rakamlar çok kötü, yani Kerem gibi 10 gol 10 asistten sonra sezonda bizi tatmin etmez. Fizik olarakta zayıf, yani potansiyeli var evet Polonya için gelecek vadeden bir oyuncu olabilir ama skora katkısı yok tüm yükü forvetlere verecez yani.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 lu savuma bekiyse zaten skoru jalewskiden cok osimen icardi mertens sara filan bunlardan bekleyecegiz hucumcu degil ama italya ligi orda yaptigi istatistigi bursa 10 macta yapabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt