- 1 Haziran 2015
- 27.487
- 19.070
- 2.148
hepsini alınnnn
transferrrrrrrrr
transferrrrrrrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birkaç maçlık bir durum olsa haklısın, ama süreklilik arzeden bir şekilde maç içerisinde sürekli pozisyonunu kaybediyor, öne çıktığı her pozisyonda gerekli müdahaleyi yapamıyor ve geri de dönemediği için arkasında boşluk bırakıyor, topla çıkışlarında ciddi sorunlar var, top ayağındayken karar mekanizması ciddi çökmüş durumda, bir stoperin bu kadar fazla top kaybı yapması zaten inanılmazNeye göre o kanıya vardın? Sakatlık üstüne, içinde stresli ve yorucu bir milli takım turnuvası ve iyi kötü bir yaz tatili bulunan formsuz geçirilmiş bir 3-4 ayla mı sadece? Üstelik o süreci takım savunması son derece yara almış, saçma sapan taktik hatalar yaparak geçirmiş sapsavruk halde bir takımda geçirdiğini de unutmadan?
Bu arkadaşın mevcut durumu formsuzluk ile, formasyon ile vs açıklanamaz. İster 3'lü oyna, istersen 7'li filan... Mevcut durumuyla Konyaspor'da bile yedek bırakırlar. Öyle 3-4 maçlık bir şey de değil, 6 aydan fazla bir süre geçti. 65 küsür yaşındaki babamla 20 metre sprint yarışı atsalar -60 kg kendisi- babam kazanır bu arada, o yüzden ben daha iyi oynarım diyenler çok abartı bir şey dememiş bana göre.
Avrupayi sal gitsin bir cacik olmaz bizden ligi kazanip sampiyonlar ligine direk girmek lazimTürk kalmadı renktaş
Zaten avrupada olmayacak gelenler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aman haZalewski asist yapıyordu.
yapmayınDi Marzio yazmadan atlamayın , bizimkiler Allah bir dese insan şüpheye bile düşer
Zalewskide kolpa, nöbete güzel hareket getirdilerEbimbe hangi topçuya benziyor
Ön analizlerden Camawinga izlenimi aldım yine ve kolpa kokusu geldi.