Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En ufak yüksek teklife böyle mızırdanıp siyah ekran çekeceksen ne farkın kaldı Kerem’den. Ona da 7M teklif çektiler.

Daha yeni sözleşme imzaladın 3.haftaya giricez.

Yazın başında olsa anlarım ses çıkarmam. Planlamanın anasını ağlatıyorsun 11 gün kala iyi futbolcu almanın en zor olduğu dönem.

Lan küfür ettirecekler ha barış tamam eyvallah da sen kimsin de 8 mil euro maaş istiyosun ulan. 5 mil euro bile fazla. Büyük liglerde bile Kaç topçu var lan 5 - 8 mil euro net alan

Menajer falan dinlemem kadro dışı bırakırım bir gün içinde 50 + pay getirmeyip triplere giriyorsa ne CL oynayabilir ne DK kadrosuna girer ne de o parayı kazanır.

Biri diyecek ki kardeş sen daha yeni sözleşme uzattın ilk teklife siyah ekran çekip idmana çıkmıyorsun ha tamam öyle yap.

Benim istediğim olmayacaksa sana da istediğini yar etmem

Seni satmıyorum ama kadro dışı da bırakıyorum. Sözleşme uzatıldıktan sonra ilk teklifte bana ayar çekmeye kalkarsan ayarın kralını veririm. Hadi bakayım bu sene son oynamadan bir daha seneye 10M teklif alabilecek misin? Eğer kalıp oynarsan sıvamadığın sürece seneye de en az 6-7M teklif verirler sana biraz uluslarası arenada kıpırdansan daha fazlası da gelirdi kendin seçtin bu kaderi.

Kesinlikle yapılması gereken bu barış en sevdiğim topçuydu ama hiç kimse bu camiadan bu renklerden büyük değildir buna hagi ve rahmetli Metin oktayda dahil. Burda kulübün yapması gereken tek hamle kadro dışı bırakmak ve diğer tüm sporculara mesaj vermektir büyük camialar böyle yapar aksi durumu düşünmek dahi istemiyorum yoksa bundan sonra hiç bir sporcumuz bizi sallamaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gökhan Kelinç, Haluk Şerbetli ve Nevzort Dindar forumda yasaklanmalı bence. Bugün yaptıkları ağır satılmışlıktı. Tabii futbolcunun aklı karışabilir ama bunu doğru dille yazmanın da bir usturubu vardır. Neyse taraftar yemedi de, ölçtükleri nabız ellerinde patladı ama aşırı kuruldum bunlara ben.

Takımları başkanlar yönetmiyor menajerlerin oyuncağı takımlar. Hani biz fm oynuyoruzya bunlar da gerçeğini oynuyor. Yazık gerçekten

Taraftar da ağlamasın boşuna Akanji baba Sane abi Rabiot baba öyle sürekli A class yıldız isteyince maaş skalasının anası ağlıyor.

Futbolcuların menajerleri akın ediyor Floryaya.

İki üç tane underrated adam alsan bunlar olmayacak.

Lan o 5 milyon euro maasi teklif eden yonetici kim asil? Ona sovmek lazim babasinin parasini mi veriyor kafayi mi yediler, hangi yerli oyuncu bu parayi hakediyor?
Bu sene ciddi kötü Gökhan ona kalsa Özbek teminat vermiyordu, Kavukçu'ya 55'den yukarı çıkma ve geri dön demişti Osimhen için. Uğur'un zaten doğru haberi yok.

İsteyebilir, biz de vermiyoruz o maaşları. Getirsin istediğimiz teklifi ve gitsin.sadece paraya saygı duyana biz niye saygı duyalım. Barış da kerem de kariyerlerini gs'ye borçlu
40 45 kazandıracak sana
Kendisi de +10 kazanacak
Kolaylık istiyor seve seve saglayacaksin
Sağlamıyorsan maaşina zam yapacaksın
5 milyon TL'ye şampiyon yaparken iyiydi tabi
Bu iş böyle

Vizyonsuzluk tamamen, gs'den aldığın 3 milyon maaş 7 ceddine yeter bir yerli topçunun.
İnsanoğlu, ister renkdaş. Fıtratımızda var.

Herkes parayı 2. Plana koysa Metin Oktay'ın ne anlamı kalırdı.

Burada kulüp olarak bu durumlarda tavrımızın daha net olması lazım. 50m euroyu getirip istediğin yere gidebilirsin denmesi yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt