Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala kadro dışı haberi görmedim çok büyük yanlış yapıyoruz cezai yaptırım yapmayarak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

barış eplye gitmek için bunu yapsa cidden mantıklı bulur desteklerdim, ama para için bunu yapması onun hakkında tüm düşüncelerimi olumsuza çevirdi, vizyonlu falan değilmiş, bence kesinlikle satılmamalı para mühim değil, bu kapıyı açarsak her oyuncu teklif aldığında kolayca gidebileceğini düşünür

Burak mı karakterli :asd:
Takımına karşı demek istediğimi anlamışsındır diye düşündüm.

İett şöförüne saldırdı milli takımı karıştırdı saçma sapan işler yaptı ama bizdeyken bir kere böyle saçma sapan sözleşme işleriyle gündeme gelmedi formanın kıymetini bildi.

Burak bütün camiları dolaştı FT ile kapıştı milli takımda olay çıkardı yemin ediyorum bunlardan daha karakterliydi he.

CL’de falan kendini de ispatlamıştı CL dergisine bastılar herifi. Bir kere gidicem diye olay çıkardığını görmedim. Giderken hüngür hüngür ağlıyordu.

%99 u paranın …., asıl karşılaştırma yapacaksak Osimhen, Icardi üzerinden yapmak lazım. Barışa demek o teklifler gelse şuan kulüpten izinsiz arabistan’da yaşamaya başlamıştı bile

Şu yayında koptular

Yine mal insanımızın ağzını tutamaması nedeniyle bir takım gerilme ve kopmalar yaşanan ilişki.

Sosyal medyası youtubesi dahil embesil insanlara verilen kendi fikrini paylaş özelliğinin sonucu bunlar hep.
Biri laf atar iki salak peşinden gider linç kültürü başlar.
Eğitimsiz, düşünmekten uzak adamlara böyle bir güç verirsen bu gün gelir bazı duvarları yıkar.
Acilen tüm platformlarda fikrini paylaşabilmek paralı hale gelmeli ki bu toksik yapı yavaşça yok olsun.

barış eplye gitmek için bunu yapsa cidden mantıklı bulur desteklerdim, ama para için bunu yapması onun hakkında tüm düşüncelerimi olumsuza çevirdi, vizyonlu falan değilmiş, bence kesinlikle satılmamalı para mühim değil, bu kapıyı açarsak her oyuncu teklif aldığında kolayca gidebileceğini düşünür

değil premier lig reale gitmek için bile idmana çıkmama işine giren adama hak da vermem saygı da duymam bu konuda

eşşek gibi çıkacaksın o idmana eşşek

%99 u paranın …., asıl karşılaştırma yapacaksak Osimhen, Icardi üzerinden yapmak lazım. Barışa demek o teklifler gelse şuan kulüpten izinsiz arabistan’da yaşamaya başlamıştı bile
Giderken bile profesyonel olmak lazım bu herif CL dergisine basıldı Ronaldo ile gol krallığına kapışıyordu.

Bir kere Burağın sözleşmeyle ilgili sorun yaşattığını hatırlamıyorum.

burak yilmaz'in karakterli sayildigi bir dunyada yasiyorsak kiyamet gunu yakindir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt