Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gara olan yerlerde ne var kontrast yetmedi
Takımına karşı demek istediğimi anlamışsındır diye düşündüm.Burak mı karakterli![]()
Burak bütün camiları dolaştı FT ile kapıştı milli takımda olay çıkardı yemin ediyorum bunlardan daha karakterliydi he.
CL’de falan kendini de ispatlamıştı CL dergisine bastılar herifi. Bir kere gidicem diye olay çıkardığını görmedim. Giderken hüngür hüngür ağlıyordu.
Şu yayında koptular
barış eplye gitmek için bunu yapsa cidden mantıklı bulur desteklerdim, ama para için bunu yapması onun hakkında tüm düşüncelerimi olumsuza çevirdi, vizyonlu falan değilmiş, bence kesinlikle satılmamalı para mühim değil, bu kapıyı açarsak her oyuncu teklif aldığında kolayca gidebileceğini düşünür
uhud okcuları tam liste
Giderken bile profesyonel olmak lazım bu herif CL dergisine basıldı Ronaldo ile gol krallığına kapışıyordu.%99 u paranın …., asıl karşılaştırma yapacaksak Osimhen, Icardi üzerinden yapmak lazım. Barışa demek o teklifler gelse şuan kulüpten izinsiz arabistan’da yaşamaya başlamıştı bile
Kime kadro dışı?Hala kadro dışı haberi görmedim çok büyük yanlış yapıyoruz cezai yaptırım yapmayarak
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eyvahhhhh