Emre Bari
Ulubatlı Souness
- 30 Ocak 2019
- 37.051
- 31.832
- 2.318
Bu neom prens selman'ın takımı mı cidden ? Biri sanki öyle bir şey demişti. Öyleyse para çoktur bunlarda
proje akıllı şehrin proje takımı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu neom prens selman'ın takımı mı cidden ? Biri sanki öyle bir şey demişti. Öyleyse para çoktur bunlarda
Boey'in de antrenmana çıkmadığı falan düştü. Barış eğer giderse kaça gidecek göreceğiz. 30+5 giderse haklısın ama bize net 50 milyon kalacak şekilde giderse ise herkesi tatmin eder zaten. Yerini doldurma konusunda Erden Timur'a daha çok güvenirdim burada endişene katılıyorumIstese bile konu o, bu muhabirin ağzına düşmezdi başkan. 2 aydır hala kapatamadığımız yerleri kapatmamış olmazdık bence mesela. Bu anlamda bir bölge daha boşa düşecek demez endişelenmezdik. Net fiyat koyar geliyorsanız buna gelin derdik bence. Boey satışı herkesi tatmin etti olsa bile buna benzer olurdu. Ibo ile Kavuk ile bu kadar oluyor malesef. Tabi bu benim düşüncem
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
bizim taraftar nankör osimheni al baskan diye diye kapisinda yattilar simdi aldik simardik baskana sövebiliriz modu basladi, kerem gitmedi biz mobbing ettik, atamadiginda yuhaladik kendi topcumuzu. simdi fenerle adi geciyor hain ettik. cuvaldizi kendimize batirmaliyiz!!! nankörlük yapiyoruz!!!!bir linç etmelik post yazayım mı
gs taraftarının bu yönetimden bu kadar nefret etmesini anlamsız buluyorum
kaç kez back to back to back şampiyonluk gördünüz desem ben dahil çoğunuzun küçüklüğüne denk geliyor o dönem.
hatta bazılarımız daha sonra doğmuştur.
75 milyonluk transfer ise muhtemen tekrar görmeyeceğimiz bir şey.
genel olarak transfere gelirsek bizde ben bildim bileli böyle sancılı geçiyor zaten.
barış gitmek istiyorsa istiyordur. buradan yönetime çakmak saçma.
oyuncuya da laf edilmez.
profesyonel bir dünya bu.
Her gitmek isteyen adamı kendi isin olmadan göndermek iyi bir sey falan degil. Transfer dönemlerimizde iyi bir yonetimimiz genelde olmadigindan hep böyle geçiyor zaten. Ya paramiz olmuyor yada işi yapacak kişibir linç etmelik post yazayım mı
kaç kez back to back to back şampiyonluk gördünüz desem ben dahil çoğunuzun küçüklüğüne denk geliyor o dönem.
genel olarak transfere gelirsek bizde ben bildim bileli böyle sancılı geçiyor zaten.
oyuncuya da laf edilmez.
Ahmed Kutucu verelim o zaman
15e bırakırız
"hülle işi" etik dışı ama yasa çerçevesine uydurulabilecek bir şey diyorum bunda anlaşılmayacak ne var? gedson-bjk-benfica-rize işi de hülleydi demiyorum ki?Yav veli ne anlatıyorsun. Gedson ile ne ilgisi var. Gedsonu biz benficaya sattık mı öyle bir madde koyduk mu ? Hayır. Tazminat maddesi olsa rize ve bjk şeyimin hüllesini bile yapamazdı. Bunda anlaşılmayacak ne var
Aylardır anlatıyorum kral ama simarikliktan doğan bir durum maalesef. Belmas Cengiz yönetimlerini unutmuşlarbir linç etmelik post yazayım mı
oyuncuya da laf edilmez.
Oğuz barışın sol.bacagi etmezOğuz aydın'ı kaçırmasaydık şimdiye geliştirip barış'ın stepnesi yapmıştık. Ah dursun özbek
Aylardır anlatıyorum kral ama simarikliktan doğan bir durum maalesef. Belmas Cengiz yönetimlerini unutmuşlar
HayırBarış gidiyor
Lookman geliyor
Ne dersiniz?
Lokum gibi olur derim.Barış gidiyor
Lookman geliyor
Ne dersiniz?
+ bu paranın büyük bölümü peşin girmeli ki bizde yerini çabuk dolduralım. Yine Osimhen gibi TR'ye başka takıma giderse 30-40 milyon euro cezai madde olmalı.Neom'da çok para varsa tutup kündeye getirmek lazım. En az 50 milyon bizim cebe girmeli
Ben planlama olmadan satmam Barış’ı40+ keçiören payına hayır mı