Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.044
- 10.527
- 2.223
bence bu sene satmayız barışı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barıştan gelecek parayı 2 tane kariyerinin son yıllarındaki adama gömmek doğru olmaz bence 20-25 yaş arası biri alınmalı alkmardaki poku alınabilir benzer profile yakın güçlü atletik 2003 kuralınada uyarBarış giderse hakan çalhanoğlu ve ilkay alınmalıdır
Lauriente tarzı bi kanat da alındı mı barış eksikliğini hissetmem
Beklemek lazım Barıştan bize yamukluk gelmez harbi cocukSiyah ekranı bu yüzden attıysa sallarım. Daha yeni sözleşme uzattın nerde profesyonellik, 2 maç berbat oynayıp sıçtığında kulüpte fesh etsin o zaman böyle saçmalık mı var
Zuhahahahah barışa sallanmaya başlamış ne istiyorsunuz arkadaş siz ya
Polu leverkusende geçmiş olsunBarıştan gelecek parayı 2 tane kariyerinin son yıllarındaki adama gömmek doğru olmaz bence 20-25 yaş arası biri alınmalı alkmardaki poku alınabilir benzer profile yakın güçlü atletik 2003 kuralınada uyar
Bana biraz dünden hazırmışsın gibi geldi Barış'a sallamak için. Sevinmeyi geçtim hadi, İcardi girerken köşeden çıktı yazman bile çok zorlama. Neyse sen olayı çözmüşsün, sonlandıralım diyaloğu.Kalkıp şimdi tek tek kelime oyunu mu yapalım çocuk gibi
Herkes anladı ne bok olduğunu yaptığı tiplerin
Olay bu kadar basit
O zaman da şuan bunun için de bir story patlatırdı konu çözülürdüBeklemek lazım Barıştan bize yamukluk gelmez harbi cocuk
Uefa’ya yazamıyorsun hepsini biliyorsun dimi?Satılacaklar;
Barış : net 50
Jelert : 2 top
Cuesta : 6.5
Yusuf : bedava
56.5 m euro temiz para, daha önce satılanlar da var
Osimhenin para hazırdı ya hani, elde ettiğimiz gelirle kale+hakanç+ilkay+stoper+atletik kanat çok rahat biter
Fmde sabah barışı satıp takım kurmuştum aynı şey başıma geldi
1 dostum ama oraya bir de hakanç eklerimbarış'ı 50'ye satıp (kendi bütçemizi de ilave ederekten)
diogo costa + akanji + boey (kiralık) paketi mi,
barış'ı kadroda tutup
günay + apokerim + sallai ile devam mı?
1 mi 2 mi
ne diyorsunuz?