- 30 Temmuz 2009
- 30.993
- 7.081
- 1.943
Yönetimin 35-40’a Barış’ı satmak istemediğine inanmıyorum. Bence satmak ister ama düşmanlaştırmadan satamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbiden ha ama kızamıyorum insanlar mutsuz ve bunu bir yere dökme ihtiyacı hissediyorlarmillet sadece sallayacak yer arıyor rengim
yönetim hoca oyuncu gazeteci
o ara kim denk gelirse![]()
Osimhenbarış'ı 50'ye satıp (kendi bütçemizi de ilave ederekten)
diogo costa + akanji + boey (kiralık) paketi mi,
barış'ı kadroda tutup
günay + apokerim + sallai ile devam mı?
1 mi 2 mi
ne diyorsunuz?
Ben dün Portodaki Deniz Gül’ü alalım dedim diye yemediğim laf kalmadıAltınordu'dan gelen kanat çocuktan ümitliyim. Kendisi için denilenler zamanında Barış gelirken denilenlerle benzer. Eğer kendisi özel çalışıyor ve önem veriyorsa Barış gibi o çocuktanda iyi bir kanat çıkarabiliriz.
% kaç onların payı 20 miydi?Keçiören başkanı imkanı yok bu gece uyuyamaz
Neden 56?Satılacaklar;
Barış : net 50
Jelert : 2 top
Cuesta : 6.5
Yusuf : bedava
56.5 m euro temiz para, daha önce satılanlar da var
Osimhenin para hazırdı ya hani, elde ettiğimiz gelirle kale+hakanç+ilkay+stoper+atletik kanat çok rahat biter
Fmde sabah barışı satıp takım kurmuştum aynı şey başıma geldi
20. Pazarlıkta 50 temiz isteyip keçiören payını da onlara yıkmak lazım% kaç onların payı 20 miydi?
Olay bu. Barış'ın 10 milyon maaşa gitmek istemesine kızmam burada beni ilgilendiren yönetimin eğer kalmaya ikna edemiyorsa satacağı koşular. Nasıl biz Osimhen gitmek istemesine rağmen seve seve Napoli şartlarına geldiysek. Satarken de Neom'un seve seve bizim şartlarımıza gelmesini beklerim yani GS'nin kasasına 50 milyon girmesi gerekir.Bizde Osimhen ile anlaşmıştık ama Napoli istediğini alana kadar bırakmadı 1 ay
Sözleşmesi seneye bitiyormuş gibi takılıyoruzOlay bu. Barış'ın 10 milyon maaşa gitmek istemesine kızmam burada beni ilgilendiren yönetimin eğer kalmaya ikna edemiyorsa satacağı koşular. Nasıl biz Osimhen gitmek istemesine rağmen seve seve Napoli şartlarına geldiysek. Satarken de Neom'un seve seve bizim şartlarımıza gelmesini beklerim yani GS'nin kasasına 50 milyon girmesi gerekir.
Barış'ın yerine kimseyi almazlar, günlerdir uğraştıkları kaleci ve stoper için harcamaya kalkarlar o parayı.Barış'ın yerine alacağın adama aşağı yukarı aynı bonservis daha fazla maaş vereceksin muhtemelen bunun riskini almaya değmez.
Yaw sezon içinde sövecek sayacak çoğu. Yine biz sahip çıkacağız. Ederini bulmaya yaklaşmışken gitmeli. Taraftarla karşı karşıya gelmesini bir nelsson bir Kerem olmasını istemiyorum seviyorum bu çocuguOlm sövdürmeyin ya
Aynı şey mi
Onları alırken ana plana almadın, geliştirmek için aldın, şu an ana plan oyuncusu oldular.
Bu kadar basitse gönder 35-40a nasılsa yeri doluyormuş
Yarın yerini dolduramayıp takım düşmeye başlarsa da kimse ağlamasın ama
Herkes Barış’a düşman olmuş bir de, tam komedi.
Sen önce sağ bek oynayabilen stoperini al50 üstünü reddedebileceğimizi sanmıyorum hemen kanat bakmaya başlayalım