Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben meselenin kapandığını düşünmüyorum bu arada
daha fazla para koparma peşindeyiz gibi geliyor bana.
yoksa şu şikayet ettiğimiz mesele muhtemelen bizim de yaptığımız bir şey.
ha pes edip giderlerse barış da vazgeçip topuna bakacak orası başka
Fifa'ya sikayet ettik diye hakkinda aciklama yaptigimiz kulube oyuncu mu satacagiz ? Imkansiz.

Aga adam genç, potansiyelli yanlış yönlendirilmiştir hata yapabilir. Çok büyük paralar bunlar. Niye kuruluyorsunuz bu kadar. Sözleşmeli oyuncumuz 3 saat önce yazdım bu sezon satmıyoruz dersin susar oturur ne yapacak koca sezon küsecek hali yok. Barış'a CL sonrası her türlü 35 teklifi gelir zaten şu performans ile. Bize katkısı daha fazla olur bu sezon kalmasının. Seneye 10'a mı düşecek bunun değeri?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Alip yazmamiza gerek yok. Avrupa dönusu ligde oynar cocuk

Zaten listeler 2 eylulde verilecek, ozamana kadar transfer isleri biter bizde

23 yaşında Almanya'da belli bir çıkış yapmış oyuncu. Avrupa Listesine yazılmayacaksa gelmez, gelir de yazmazsan da problem çıkar.

Akbil city elendi konferanstan. Ligimizin seviyesi iste kiytirik romanya takimina eleniyor
Lig seviyesinden ziyade, Çağdaş denilen herifi hala TD olarak tutan Başak düşünsün. Böyle yönetilirse beter de olurlar. Super ligde keşke olmasalar hatta, bomboş takım.

Bu Neom denen bedeviler yüzünden eğer idmana çıkmadı ise yaptığı çok büyük terbiyesizliktir..

3 - 5 maç kenarda oturtsunlar da her hıyarım var diyene elinde tuzlukla koşmasın.. Sonra bir bakmışsın, Nelsson gibi o kulüp senin, bu kulüp benim gezmeye başlarsın..

Oğlum ben gitmek istemesi normal değil mi diyorum

Kolaylık istersin ama idmana çıkmamazlık da yapmazsın yani
ideal değil elbette ama 25 yaşında bir genç bu. her durumda ölçülü ve makul reaksiyonlar beklememek lazım.
olmasa daha iyiydi ama oluyor maalesef.

''Sözleşmesi devam eden oyuncularımızın temsilcileriyle yetkisiz görüşmeler yaptıkları tespit edilmiştir''

Temsilcileri yüzünden futbolcuları anında harcayıp linç ediyorsunuz. Benzer durum Yunus için de yapıldı.
Adam antrenmana çıkmamış bence sadece temsilci olayi değil gitmek ister mi bilmiyorum ama zam beklentisi bencede var.

Barış da fbli dicem ama Yunus'a da 10 milyon teklif gelse gitmek isteyebilir bunu anlarım ama kulübü zorda bırakacak hareket yapacağını sanmam ne diyelim yapmış fbliligini işte

Dün Barış'a en ufak eleştiri yapılsa burada linç edilirdi yapan kişi, bugün herkes Emre Belözoğlu muamelesi yapıyor, hiç ortanız yok, ülkenin özeti gibisiniz baylar :asd:

Şahsi fikrime gelecek olursak, GS barışa yılda 8-10 milyon Euro veremez, vermemeli de. NEOM veriyorsa gitmek istemekte sonuna kadar haklı. Bana göre barışa 40-50 milyon çok iyi para. Müthiş mücadeleci bir oyuncu lakin sezon içinde en az maçların yarısında 3'e 5'e bakmayın satın şunu mesajları denk gelmiştir.

Ederini bulan satılmalı, Nelson olayında gördünüz ki sizin sandığınız gibi yeni Van Dijk veya Stam değilmiş gayet vasat oyuncuymuş. Barış da şuan prime döneminde umarım daha iyi de olur bence kalsa da aklı NEOM'un vereceği maaşta kalır. 45'e falan bağlanmalı bu mesele. Ha bu yönetime güvenmiyorum, gelecek parayı iyi kullanırlar mı bilemem, çoğu da bence o yüzden istemiyor bu satışı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt