Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış bitmistir abi benim için birde formaya adı yazdirmayi düşünüyordum. Embesil arap kulübü için yaptığı şeye bak. Gitmek istersin ok de bu ne saçmalık arkadaş takımı nasıl satarsın o tripler ne siyah ekran falan.

Birde her maç özel story falan yapıyordu çok seviyor ya bizi.

Futboldan soğudum yemin ederim

Lammens’in 1.5 sezonu var sadece, yaşı ise 23.

Hiç izlemedim, fikrim yok, izlemeyeceğim de, burada şunu tartışmak lazım.

Petrovic
Ederson
Lammens

3 benzemez kaleci bunlar, ne istiyorsun belli değil. Petrovic mi ilk tercih, olmadıysa git benzer profil ama daha ucuzuna, niye Ederson’a gidiyorsun. O da olmadı Lammens ne alaka?

Muslera gitmiş 3 ay geçmiş biz hala ne istediğimizi bilmiyoruz.

mete ağbi, bu ligde bir sürü yunan oyuncu oynadı. bakasetas, siopis, dioudis vs vs. hem de bazıları trabzon'da oynadı. onlarda bir problem olmadıysa, tzolakis'te neden olsun?

sanki bana sparta'dan leonidas yahu :d
Medyanın bize 1'i 1000 yapmasını da hesaba katarak yazdım. Yoksa olmaması lazım dediğın gibi.

Barış'ın stiline benzettiğim oyuncu Hudson Odoi N.Forest fizik gücü oyunu oynuyor bizim oyun stiline hücum prese uygun oyuncu bence
Olabilir ama öyle çok birebir ikili mücadeleye giren bir tip değil bence.

Bana göre en çok uyan profil Semenyo ve Bredford'a 42 milyon €'ya yeni transfer olan Dango Ouattara.

Ne alaka yav, cok gereksiz geliyor bana bu yaklasim. Daha dun pana-samsun mac yapti, savas mi cikti mesela.

Spor bu.
Çolakis iyi duruyor da Fb'nin Sloukas pankart mevzusunda yaşadığı duruma benzer şeyler yaşanma ihtimali de her zaman var. Basın köpürtür, durduk yere başımız ağrır mı sorusu bende de mevcut. Yönetim o boyutunu da düşünür mutlaka. Kalmadı pek böyle şeyler de, ne bileyim işte.

Aral Şimşir'in oyun stili Kerem gibi, ben Can Uzun+Hudson Odoi diyorum, Can 10 no, forvete de alternatif olur solda da oynar sağda da

kesin gündeme gelir abi, ama bizim artık 8-10m maaşlardan kaçmamız lazım bence Hudson Odoi'yi 5m maaş ile ikna edebiliriz
Baris'tan cebimize net 40 milyon euro kalirsa (Kecioren payini dustukten sonra)

Sancho'yu 15 milyon euroya alabiliriz. Son senesi o United'da aldigi maasi Araplar haric bu saatten sonra kimse vermeyecek. Bir yere imza atmazsa kulube de oturacak bunun da farkina varmasi lazim.

Baris'tan cebimize net 40 milyon euro kalirsa (Kecioren payini dustukten sonra)

Sancho'yu 15 milyon euroya alabiliriz. Son senesi o United'da aldigi maasi Araplar haric bu saatten sonra kimse vermeyecek. Bir yere imza atmazsa kulube de oturacak bunun da farkina varmasi lazim.
Sancho'yu alsak Barış'ın verdiklerini veremez ama oyun sistemimiz değişir, set hücumu ile Sane ile daha farklı bir yapı sergileyebilirler ama bunun için mutlaka pasör de bir orta saha gerekir bence,Okan hocanın sığır pres taktiğini de değiştirmek gerekir

Barışı satarsak sağ beke zekiyi orta sahaya ilkayı alıp o yerli kaybını nötrleyebiliriz. Hücum hattına da fiziksel bir oyuncu almak lazım.

1 hafta önce depar atıp imkansız topa yetişmeye çalışan Barış'ımız vardı, şimdi gitmek için idmana çıkmayan Barış var. Duygusal bakmamak lazım bu işlere demek ki. Herkesin tam olmasa da ucundan kıyısından alternatifini belirlemek lazım.

Barış işinde var bir gariplik ama çıkar kokusu yakında.

Eylemlerle söylemler 1-2 gün içinde bu kadar değişemez.

Kesin yorumlar yapmak için beklemekte fayda var.

Neom Barış'a sana 10 değil 15 verelim Galatasaray'ı 35-40a ikna et demiş anladığım, bizimkilerin kesinlikle geri adım atmaması lazım, Barış'ın yaptığı çok ayıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt