Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.382
- 23.926
- 2.393
10+4 olacakseneye 10+2 ye düşecek ya zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10+4 olacakseneye 10+2 ye düşecek ya zaten
bu arada şöyle bir mesele de var.
şimdi sinirle yazıyorsunuz ama yerli oyuncu yine lazım
sadece kural üzerinden düşünmeyin
yerliler takıma kimliğini veren oyuncular oluyor
tarihimizdeki önemli anlarda hep yerliler ön planda.
yabancının profesyonel yaklaşımına göre yerliye nazımız geçiyor zamanı gelince.
menajeriyle zartıyla zurtuyla yine uğraşacağız ama yerli oyuncuların önemi göz ardı edilemez.
ki zaten yabancıyla da uğraşıyoruzdur. ama onlar medyaya o kadar konu olmuyor.
Hocam neomi filan karıştırma takım içi dengeler e gel bak şöyle anlatayım barış 10 milyona neoma gitti farzet aynı görevde birisi 2 milyona oynuyorsa ve barıştan daha efektif ise hoplamazmi sence????Aynen böyle düşün.Bir futbolcunun geçmişini bırakın gözünüzü seveyim.Rtaş Sane buraya gelirken Bayern net 7 maaş veriyordu , araplarin adami istiyordu arsenal ilgilendi ve biz aldık. Şimdi baris ile ayni hatta barıs daha iyi diyorsun ya ki güncel form duzeyi olarak olabilir evet. Barışı neden Neom dısında birisi istemiyor? Kendisi yerine çok maaş ile aldigimiz adamı takımı istiyordu, 2 tane farkli takim ile beraber.
Eren o bölgeye olmaz kanaatimce. Jacobs dersen o daha mantıklı geliyor. Ama Barış giderse takviye lazım olacak. Berat Luş hiç olmazsa alternatif olurdu da çağırmazlar. Şu Aral Şimşir,Can Uzun,Osorio filan yoklamak lazım.Bu da olur menajeri olacak it yüzünden sayfalar aktı yukarılarda kaldı ereni barış rolüne entegre etmeye de çalışabiliriz.
Berat da arkadan hazırlanılır.
Ben bek bölgesine türk takviyesi yapar geçerdim.
20 civarına opsiyonla gavur fred bağlanma olasılığı yüksek.
Oha 7.5 saat film mi olur olum o ne lan öyle7 saat 30 dk diyor filme
Nasil bi mental var sende üstad

Kulübün menfaatine nereye giderse gitsin ama önemli olan aramayalim benim derdim GS.Biliyorsun.İstediği yere hoplayabilir o zaman.
fenerin basindaki kopek eminim yabanciyi azaltmaya calisacak baris da giderseAyrıca kulübün Samsunspor ve Göztepe başkanlarıyla birlikte sınırsız yabancı konusunda ciddi bir şekilde yangın çıkarması gerekiyor.
Neye göre piyasa belirliyorsun Arsenal’in verdiği rakam brüt 8, aldığı en yüksek teklif bu, Bayern de brüt 10 mu ne verdi. Ortada bir rekabet yok yani sen gidip 9-10 net verdin.
Ne kazandıracak mesela sana, yarın ŞLde bile iş yapmayınca düşük alıp öne çıkan adam aa o Sane mi diyecek hayır demeyecek. Yarın Osimhen sıçsa onun da parasına laf edilir, burası yüksek maaş kurumu değil performans kurumu.
3 milyon euro üzeri net alan her oyuncu Avrupa’da iş yapmak zorunda bizde oynuyorsa, yapamayan adam haketmiyordur o parayı.
Marka değeri denen de bir şey var. Dünyanın her yerinde yıldız oyuncu daha fazla alır. Mbappe'nin aldığı maaşı diğer Madrid oyuncuları sorguluyor mudur?Neye göre piyasa belirliyorsun Arsenal’in verdiği rakam brüt 8, aldığı en yüksek teklif bu, Bayern de brüt 10 mu ne verdi. Ortada bir rekabet yok yani sen gidip 9-10 net verdin.
Ne kazandıracak mesela sana, yarın ŞLde bile iş yapmayınca düşük alıp öne çıkan adam aa o Sane mi diyecek hayır demeyecek. Yarın Osimhen sıçsa onun da parasına laf edilir, burası yüksek maaş kurumu değil performans kurumu.
3 milyon euro üzeri net alan her oyuncu Avrupa’da iş yapmak zorunda bizde oynuyorsa, yapamayan adam haketmiyordur o parayı.
Eyüp Sane sende ne yaptida bukadar garantici konuşuyorsun.Soylermisin.3 sezondur 2 Şi sayesinde omurgani ayakta tuttun.Bu kadarda acımasız olmayın yahu.Ayip ediyorsunuz resmen.Gecmis evet zaten ona para verdin ama ne katkısı var veya olacak sorarlar adama?Bilmiyoruz ki belirsiz iyide olabilir kötüde.
Oyunda falan bu teklifleri görünce hemen satıyorum oyuncuyu acımıyorum eksik bölgelere dağıtıyorum gelen parayı kaliteyi arttırmak içinBizim ligde net 40m para verince alamayacağın oyuncu yok ama bizim yerli oyuncular niye on gün kala gidiyor anlamış değilim geçen yıl keremden aldığın parayı Sallai'ye harcadık. 40 milyon kim bilir nasıl çar çur edilecek.
Benim için Sabri'dir mesela.Ben hasan kadar samimi ağlayan adam görmedim, 0-2 den 3-2 çevirdiğimiz real madrid maçı şahittir, şöyle bir hafıza taraması yaptığımızda galiba en baba galatasaraylı HASAN ŞAŞ'tı.