Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 32.954
- 28.177
- 3.183
Çok komik bir haber gördüm. Ulan bu gazetecilerin kazandığı paraya gerçekten yazık. Siz nasıl yalancı insanlarsınız be.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Opsiyonlu 25 makul gibiSingo denen kazıktan inş kurtuluruz.
Nedir biz de gülelimÇok komik bir haber gördüm. Ulan bu gazetecilerin kazandığı paraya gerçekten yazık. Siz nasıl yalancı insanlarsınız be.
zorunlu olmaz ise ses etmem.Opsiyonlu 25 makul gibi
En az 65 maçını izledim hocam.Lammens izlediniz mi bu kadar heveslisiniz
Bize düşer mi ki kral öyle bir oyuncu var mi şansımızEn az 65 maçını izledim hocam.
Birebirleri elit seviyede
Çizgide harikulade
Ayağı temiz
Yan toplarda ortalama üstü
Yeni nesil Courtois gibi düşün
Bilmem ki hocam. Oyuncuyu pek tanımıyorumBize düşer mi ki kral öyle bir oyuncu var mi şansımız
Yaşı da genç. Dediğin gibiyse 15 sene kafa rahatBilmem ki hocam. Oyuncuyu pek tanımıyorum
Kendi bünyesindeki yabancıları napcak abi.Ali Koç durdurulamayan Gs'yi bitirmek için yabancı sınırı kartını yakında oynayacaktır. Bu sezonu da süpüreceğiz, TR'nin Bayern'i olmak üzereyiz. Muhtemelen yabancı sınırında çok radikal bir karar çıkacaktır önümüzdeki sezonla birlikte. 6+0+4'ler dönebilir diye düşünüyorum. Sn. Ünal Aysal'lı Gs böyle durdurulmuştu o dönemde.
Söylede bizde gülelim rtaşÇok komik bir haber gördüm. Ulan bu gazetecilerin kazandığı paraya gerçekten yazık. Siz nasıl yalancı insanlarsınız be.
Leverkusen ile anlaşan ve Leverkusen'in ilk teklifi 25 milyon euro olup kabul edilmeyen Monaco oyuncusu Ben Seghir için kulübünün bizden 25 milyon euro istediğine dair bir haberdi. @Naci LiboşNedir biz de gülelim
Gtümden uydurdum. Umarım dediğim gibidir ve alırız.Yaşı da genç. Dediğin gibiyse 15 sene kafa rahat
Gözden kaçmış. Kale Ederson olur bence
Çok umurunda olacağını zannetmiyorum. Acun'a falan kiralar ya da yakın olduğu, kirli işler çevirdiği diğer kulüplere. Mesele Gs dominasyonuna dur demek.Kendi bünyesindeki yabancıları napcak abi.
Onu diyorum ben de aga. Lammeeens falan deniyor da kim izlemiş biliyor oyuncuyu. City istiyor falan diye vibe landıysa bilememGtümden uydurdum. Umarım dediğim gibidir ve alırız.