Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catamo, profili itibarıyla bizim için en son ihtiyaç duyulacak tipte bir oyuncu. Belki çok hızlı bir oyuncu olduğu için kanat mevkisi açısından düşünülebilir, ancak kontenjana tabi olması gerekiyor ve bu açıdan da uymuyor. Bonservisinin zaten çift haneli olduğu düşünülürse, önce Fenerbahçe’ye sonra bize yazılması menajer oyunu olduğunu açıkça gösteriyor.

Monaco dan en son çıkan WC topçu ya da WC nin 1-2 tık altı kim var

Allah korusun olası bı puan kaybında görürsün başarıları

Ben on yargiliyim ama bu Singo icin redditte epey guzel yorumlara denk geldim ligdeki en iyi ikinci genc stoper yazmis biri.. .En iyi dedikleri de bournemoutha transfer olmus bu yaz..
30 milyon cok para yani defansa bu parayi harcayacaksak bizde muazzam oynayan Boeyi neden bu fiyata sattik ? 30a defans satiyorsun 30a defans aliyorsun Nerden baksan sacma geliyor..
Bizim stopere cok ust duzey olmadikca en fazla 10-15 butce ayirmamiz gerekir

Singo veyahut başka bir savunma oyuncusuna +20 milyon euro verirsek eğer benim aklıma tek şey gelir.

+20 milyon verdiğimiz savunma oyuncusundan ne bekliyoruz?
Geliştirip ileride satmayı mı?
20 maç gol yedirmemesini mi?
5 gol 10 asist yapmasını mı?
Takımın oyununu yüzde 20 ileri taşımasını mı?

Araştırdığımda Haziran ayında cılız 1-2 kaynaktan EPL takımlarının ilgisi dışında 1.5 yıldır net bir isteyeni yok. Biz ne keşfetmiş olabiliriz çok merak ediyorum ya da menajerler bir şey keşfetti...

Bu haber üstüne Ederson'u nasıl istediğimiz paraya alacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt