Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: “Barış Alper, bence bundan sonra Galatasaray forması giymemeli. Barış süreci bugüne kadar iyi yönetilmedi. Ben menajerini tanımıyorum ama Barış Alper’in onayı olmadan menajeri böyle izansız açıklamalar yapamaz. Barış Alper Yılmaz, menajerin patronudur. Barış Alper’e sesleniyorum, bu ay vicdanın rahat mı? Maça çıkmıyorsun, antrenmana çıkmıyorsun; Galatasaray bugün puan kaybetseydi ne olacaktı? Maçtan önce paylaşım yapmış, yemezler. Üstelik parasını aldığın ay gitmiyorsun oraya. Son derece profesyonellikten uzak.”
Sacmalama Haluk ya... Gene piyasa cakali modunu acmis. Seten filan da basar simdi. Bir kurtulamadik su tarz adamlardan

Haluk Yürekli: "Barış Alper'in Galatasaray kariyerinin bittiğini düşünüyorum.Galatasaray, yerine oyuncu bakmaya başladı."

Haluk Yürekli: “Barış Alper, bence bundan sonra Galatasaray forması giymemeli. Barış süreci bugüne kadar iyi yönetilmedi. Ben menajerini tanımıyorum ama Barış Alper’in onayı olmadan menajeri böyle izansız açıklamalar yapamaz. Barış Alper Yılmaz, menajerin patronudur. Barış Alper’e sesleniyorum, bu ay vicdanın rahat mı? Maça çıkmıyorsun, antrenmana çıkmıyorsun; Galatasaray bugün puan kaybetseydi ne olacaktı? Maçtan önce paylaşım yapmış, yemezler. Üstelik parasını aldığın ay gitmiyorsun oraya. Son derece profesyonellikten uzak.”
Sustu sustu olay yatışmaya başlayınca niye harlıyor şimdi.

Adamı 30 milyona sattıracaklar illa. Kulübün istediği parayı vermiyorlarsa seve seve oynayacak topunu.

Diğer Anadolu takımlar içinde geçerli bu
Götü yayıp yatmamak lazım hala iyi değil takım son bölgede sacmalamadan kaleyi bulamıyoruz

maalesef bu takımlarla oynayarak şampiyonlar ligine hazırlanamayız

şu ana kadar izlediğim takımlardan samsun konya göztepe dışında anadolu takımı yok

10 takım komple çöp

cl düşünüyorsan sallai zorlama yedek bek olur.. net kaliteli bir orta saha şart.. hızlı sol stoper ve sağ bekte şart.. ayrıca kaleci de şart..

Genc oyuncu hata yapabilir dedi affedilecek sanırım

Haluk Yürekli: "Barış Alper'in Galatasaray kariyerinin bittiğini düşünüyorum.Galatasaray, yerine oyuncu bakmaya başladı."

Fbden oğuz mudur nedir onu alak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt