Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adım gibi eminim Neom’dan teklif falan yok Barış’a.

Transfer edilirken zarar etmeyiz denilen tek adamdı Jelert bir onu satamayacağız herhalde.

20 yaşındaki Kumbedi 6 milyona gitti. Al dursun genc iste. Ama bonservisi 30m olmadigi icin Okan Hocamın radarina giremez.

bu yaz en kötü ihtimal bari hatipoğlu’ndan kurtuluruz diyordum onu da başaramadık

herif tek bacağıyla hala bir yerlerde GS adına söz veriyor, görüşmeler falan yapabiliyor. nasıl yiyemedik biz bu adamı şu ana kadar

Barış Alper kalırsa 3 transfer yeter bu takıma bir kaleci, bir çok yönlü savunmacı bir tane de genç merkez orta saha.

Son düzenleme:
Galatasarayın en büyük şansı en büyük gücü en büyük yıldızı Okan Buruk'tur.Okan hala 3 senen üst üste şampiyon olmasına rağmen onu çekemeyen ,onu istemeyen Galatasaraylılara rağmen bile aslan gibi koya koya gidiyor.Yürüye Dur Hocam.Seni sevmeyenden çok ama çok daha fazla seven Galatasaray taraftarı var

sara’yı ilk yarı bazı yerlerde beğendim ama genel olarak bizde ki oyuncu tipleri zaten topu sürekli frenleyen tipler ya da sola çeken solaklarımız var zaten. dikine giden bi orta saha lazım, gol atabilen, en azından gole yaklaşan, bir şeyler deneyen. sara o konuda çok etkisiz abi, kendisini çok seviyorum ama gerçek bu maalesef. ha yine oynasın ama rekabete girebileceği biri şart. gol yok adamda, gol tehlikesi yok.

eren elmalı bile 3. golünü falan attı herhalde. sen bu takımın yeri geliyor 10 numara mevkisinde oynuyorsun ya. sadece duran topla, arada bir tutan 2-3 pasla olmaz.
kaybettiği topları bugün kaliteli bir rakip affetmezdi muhtemelen. nasıl çözecek bu işi bilmiyorum

zaten yeterince elimize yüzümüze bulaştırdık ama şu iki genç oyuncu spotunu boşa harcarsak tam bir beceriksizlik olacak.
ve öyle olacak gibi hissediyorum
resmen gereksiz görüyor bizimkiler orayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt