Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sallai bugün hatırladığım sadece bir kez adam kaçırdı hücum konusunda da çok iyi destek verdi Sane'ye.Neden bu kadar sallaiya sallanıyor anlamıyor bence gayet iyi işler yapıyor
sallai'nin problemi idare ediyor oluşu.
hem yabancı hem de maaşı yüksek
bunun karşılığı idare etmek olmamalı.
ama mecburen oynuyor çünkü adam yok. bugün teklediği anlar oldu ama ligde idare etmeye devam edebilir.
cl maçlarında oynarsa bence taraftar kendisini hedef alacak maalesef.

nasıl 1 kez kaçırdı ya en az 5 kere kaçırmıştır en az
sen okan hocayı izlediğinden maç boyu görememişsin 1 tanesi tehlikelı atak oldu orda kaçırdı adamı adamların gol beklentisi 0,90 zaten enn tehlikelı ataklarını solumuzdan yedik 5 kere adam kaçırmış

nasıl 1 kez kaçırdı ya en az 5 kere kaçırmıştır en az
Valla üstadım şampiyonlar liginde başarı istiyoruz diyenler bugün miguel cardozonun girdiği pozisyonlara Dembelenin girdiğini hayal etsin maç ne olurdu bi düşünsün. Ondan sonra çıksınlar o idare eder buraya ihtiyacımız yok dar kadro istiyorum falan desinler

sallai'nin problemi idare ediyor oluşu.
hem yabancı hem de maaşı yüksek
bunun karşılığı idare etmek olmamalı.
ama mecburen oynuyor çünkü adam yok. bugün teklediği anlar oldu ama ligde idare etmeye devam edebilir.
cl maçlarında oynarsa bence taraftar kendisini hedef alacak maalesef.
ben sağ bekte o oynasın adam alınmasın demiyorum haksız yere sanki leş gibi oynuyormuş gibi habire haksız çekilde eleştirilmesi.Takım mükemmel oynadı her açıdan ligin diğer tüm takımlarından oyun kalitesi olarakta verilerlede çok daha üstünüz.Maşallah

sen okan hocayı izlediğinden maç boyu görememişsin 1 tanesi tehlikelı atak oldu orda kaçırdı adamı adamların gol beklentisi 0,90 zaten enn tehlikelı ataklarını solumuzdan yedik 5 kere adam kaçırmış

yauv tek tek sayayım sana

ilk yarı zenci adam bir tane bacak araaı geçirip gitti
iki tanede ilk yarı sonu kaçtı biri tehlkileli olacakdı torreira kesti

ikinci yarıda senin dediğin bir tanesi o çok tehlikeli oldu
çıkmadan önce iki tane kaçırdı

6 tane saydım bile aklıma gelenler

ne oldu şimdi?! bak saydım

Frankowskinin gittiği ve jelertin gideceği takım sagbek almaz he!hoca da o kadar salak

Sallainizle clde suzgece donecez.hala muhabirlerin dayattigini dayatiyonuz

sallai’nin sane ile uyumunu biraz daha arttırması lazım. adama basitçe vermek yerine gereksiz zorladığı anlar oldu özellikle ilk yarıda. sane bi ara bek gibi takılıyordu geride
Hep defansa geldi herif.ilkyari ortadan oyun kurdu.sallai o kadar iyiydi ki!tek pas göremedik saneyi kaciran

Neyse vasat gözlere bisey anlatamayız

yauv tek tek sayayım sana

ilk yarı zenci adam bir tane bacak araaı geçirip gitti
iki tanede ilk yarı sonu kaçtı biri tehlkileli olacakdı torreira kesti

ikinci yarıda senin dediğin bir tanesi o çok tehlikeli oldu
çıkmadan önce iki tane kaçırdı

6 tane saydım bile aklıma gelenler

ne oldu şimdi?! bak saydım

hemen oyunun başındada bir kere kaçırdı davinson son and kesti onuda ekleyeyim 7 oldu

hemen oyunun başındada bir kere kaçırdı davinson son and kesti onuda ekleyeyim 7 oldu
Abi bjk macinda gedsonun babele attigi pasi gördün mü diye ağlayan velet yüzünden bunlar hep

Rashica gedson sallai.bitmiyo yetersiz herifler

Sara ilkyari şov yaptı bugün ama yine gömüldü

Sağbek almayan HAİNDİR NET!

yazık koca galatasarayın as sağbeki yok!

böyle birşey olamaz!

be bu kanıksanıyor!

yok stoper sağbek oynayan yetiyormuş!

nereye ulan nereye yetiyor

bugün yine apo kaç kez adam kaçırdı ağır kaldı!!!!

akıl tutulması ysşıyor herkes!

CL de ilk 24 kalip play off oynarsak basarili derim performansimiza sezon başıyla ayni yerdeyim. 16 olur ise de extra olur.

sadece akanji ya da singo asla yetmez, abdülkerim ve sallai yetersiz umarım bu görülüyordur

Barış'tan tamamen bağımsız olarak Zaniolo için sağlam bir teklif yoksa kesinlikle kalmalı. Yedekten son 30 dakika oynayıp çok skor yapar bu ligde keza CL'de özellikle kontra aranan maçlarda da faydalı olur.
Sevgiye dayalı degil profosyonellige dayalı bir sezon geçirilmesinin zarari yok bence de kalmali adam bize aidiyet duymak zorunda degil biz de onu bağrımıza basmak zorunda değiliz. Herkes işini yapsın mantığında gayet kalabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt