Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış ve Zaniolo'nun kaldığı senaryoda
Stoper
Kaleci
Sağ bek
Orta saha

mutlaka alınmalı 2si genç olacak bu şekilde mutlaka acil bu takviyeleri yapmamız lazım

Sanenin ilkyari ortadan topu önüne çalımla alarak paslastigi ve ataga kalktigimiz an.

ve yine llkyari sonu sağ çizgiden dar alanda çalimları ile sıfırdan çıkardığı pas ...

Antep macinin 2.yarisinda da bicok sekans vardı böyle

Surpriz değildi.herif en tehlikeli oyuncu bu ligde yunusla beraber

Barış kalır Zaniolo giderse genç bir kanat/forvet tarzı birini alacağımızı düşünüyorum

Genç oyuncu takviyeleri yapılmalı. Orta saha sağ bek sol stoper. Acil buralar

Aral Şimşir
Can Uzun
Eren Dinkçi

Can tabi artık imkansız ama Aral ya da Eren'i Ahmed'i gönderip alıp Barış'ın yerine hazırlayabiliriz, Barış'ı devre arası ya da sezon sonu satarız diye tahmin ediyorum bu transfer dönemi artık imkansız

Kaleci ve stoper’i tecrübeli oyuncular alacagiz

Sag bek ve orta saha icin ise genc oyuncu kontenjani kullanilacak diye düsünüyorum

Hafta ici ederson ve akanji transferi biter

Orta saha ve sag bek icin firsat cikarsa genc oyuncular alinir

Sanenin ilkyari ortadan topu önüne çalımla alarak paslastigi ve ataga kalktigimiz an.

ve yine llkyari sonu sağ çizgiden dar alanda çalimları ile sıfırdan çıkardığı pas ...

Antep macinin 2.yarisinda da bicok sekans vardı böyle

Surpriz değildi.herif en tehlikeli oyuncu bu ligde yunusla beraber
Bugün çok iyiydi bugün övebilirsin

Kötü oynarken övmeye çalışınca komik duruyodu

Bissouma'yı alacağımızı sanmıyorum bu arada, benim tahminimdeki sistemde Lemina dahi yedek olacak Bissouma istediğimiz sanmıyorum,genç bir rotasyon 8 numara alacağız

Bissouma'yı alacağıma Singo+Akanji alır, Zaniolo'yu gönderip genç bir sol açık/forvet ve genç orta saha alırım
yani 5 yabancı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt