Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.171
- 6.129
- 1.048
aral şimşir i almak doğru olur gibi 10 no özelliği de var takıma kalite katar bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samsun gibi bir takıma şu herifi verip de güzelim takımı aşağı çekmek istemem doğrusu.
Haluk'un bir halt bildiği yok, 15 gündür aynı şeyleri papağan gibi tekrar edip duruyor. Önemli bir bilgi veriyormuş gibi paylaşıp durmanın manası yok.
Yunus ikinci yarı çok daha iyi ve güzel toplar taşıdı
Ha şimdi anladım sen akanji ve singo yu birlikte alalım u23 içinde orta saha diyorsun o zaman.evet bence Singo+Ederson Zaniolo giderse +Akanji alınmalı , orta sahaya genç alırım ama ön libero değil 8 b2b alırım
Sallai orada sadece idare ediyor bir pozisyonda 2 kişi boş gereksiz ezdi topu cl dönüşü rotasyonda sağ bek oynar ama bu takıma original sağ bek şart
bence onu da göndeririz bu hafta, son dakikaya kalmadan rahat etmiyoruz 8 güne transfer bombaları patlar ben duyumu salayımKutucunun ligde talibi var
Su Yusufa kimse mi bakmiyor yav
Beni de çok şaşırttı. Ama herif topa bomba muamelesi yapıyor. Antrenmanda bile gol atamıyor. Yani ya baskıyı kaldıramadı ya da biz attığı gollerle gözümüzü boyadık.Bu adam nasıl top oynadı öyle eyüpte ya alırken cok sevinmiştim ama adam baskıyı kaldıramadı hiç samsuna kaç paraya gidicek acaba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bazi harcamalari yapmak icin "bir fisktur gorelim" diyen yonetici varsa ucan tekme atmak istiyorumbence onu da göndeririz bu hafta, son dakikaya kalmadan rahat etmiyoruz 8 güne transfer bombaları patlar ben duyumu salayım
valla düşünüyorlardır ciddenBazi harcanalari yapmak icin "bir fisktur gorelim" diyen yonetici varsa ucan tekme atmak istiyorum
evet Bissouma'yı da alırsan zaten kontenjan uymuyor ya da diyelim Bissouma'yı aldın Akanji+genç sağ bek ya da Singo +genç sol stoper alacaksın, bence yönetim de ne yapacağını bilmiyorHa şimdi anladım sen akanji ve singo yu birlikte alalım u23 içinde orta saha diyorsun o zaman.