Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus ikinci yarı çok daha iyi ve güzel toplar taşıdı

Haluk'un bir halt bildiği yok, 15 gündür aynı şeyleri papağan gibi tekrar edip duruyor. Önemli bir bilgi veriyormuş gibi paylaşıp durmanın manası yok.

Haluk yönetimin taraftarı dindirmek için kullandığı bir maskot bu seneye kadar çok seviyordum bu sene nefret ettim. İşi güçü fake bilgi yayıp gündem değiştirmek.

Kutucunun ligde talibi var
Su Yusufa kimse mi bakmiyor yav

Bu adam nasıl top oynadı öyle eyüpte ya alırken cok sevinmiştim ama adam baskıyı kaldıramadı hiç samsuna kaç paraya gidicek acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beni de çok şaşırttı. Ama herif topa bomba muamelesi yapıyor. Antrenmanda bile gol atamıyor. Yani ya baskıyı kaldıramadı ya da biz attığı gollerle gözümüzü boyadık.

Sallai'ye güvenip asla yola çıkmam, Ahmet Sivri'yi tuttu diye geçen hafta övdünüz, Kayseri biraz becerikli olsaydı gol atardı içinden geçtiler Sallai'nin

Maç sonu belki haber filan düşer dedim ama belli ki son 3 güne kadar bir cacık olmayacak. Ben yatar, kalanlara sabır dilerim.

Kutucu almanya yazıyordu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bissoumanin menajeri ile görüşmüşuz bu arada,daha ucuza bitebilir deniyo.onun için ugrasiyomusuz

Ilkay o kadar GSli ki anlatamam karı istemekten bile vazgeçmiş

Ha şimdi anladım sen akanji ve singo yu birlikte alalım u23 içinde orta saha diyorsun o zaman.
evet Bissouma'yı da alırsan zaten kontenjan uymuyor ya da diyelim Bissouma'yı aldın Akanji+genç sağ bek ya da Singo +genç sol stoper alacaksın, bence yönetim de ne yapacağını bilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt