Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yolunu yapmaya baslamislar🤣

Dursun baskan bu yil da Muslerayla devam edecektik diyordu... Gunay 10-15 mac oynamistor gecen yildan beri Musleranin son sezonundan daha cok guven verdi bu surecte tabi devami ne olur bilemiyoruz..
Hadi Gunay devam etti diyelim ulan yedek kaleci bile yok takimda her turlu kaleci almak zorundayiz ki

beşiktaş ligde ersinle şampiyon oldu, bizde günayla çok rahat oluruz.

Avrupa için eğer takıma sağ bek stoper orta saha transferi yapmayacaklarsa inanın kaleciye ihtiyac yok. Avrupa da zaten bizi elek ederler boşuna tek kaleci için dünya paraya gerek yok.

Nasil yok dostum gunay sakatlansa Jankat mi oynayacak

Marsilya Futbol Direktörü Medhi Benatia'nın cep telefonuna bugün Galatasaray, Aston Villa, West Ham, Inter ve diğer İtalyan kulüplerinden teklifler geliyor.

Ancak Mehdi Benatia artık Adrien Rabiot ve annesiyle iletişim kuramıyor. (@lequipe)

Nasil yok dostum gunay sakatlansa Jankat mi oynayacak
Kaleciye dünya para vermeye gerek yok, alırsın uygun fiyata günayın yedeği bir kaleci geçersin. Ama dikkatini çekerim eğer bu takıma transfer olmayacaksa diyorum, yani sağ bek yok stoper yok orta saha yok gidip sadece kaleci alıp transferi kapatırlarsa diyorum.

Günay refleks ve kalecilik olarak edersondan daha iyi bir kaleci deli paralar döneceksek edersin işi kalsın sağ be stoper orta sahaya gömelim daha farklı üst düzey bir kaleci gelecek donnaruma falan gibi o farklı tabi

ederson 7-8 maaşla geleceğine gerçekten günay kalabilir kalede

Rabiot sorunlu bir herif ama su an ismi gecenlerin birlesimi gibi birsey en all arounder oyuncu kendisi..
Bissouma - Calhanoglu - İlkay hepsi cok kaliteli isimler ama Rabiot gibi her duzende oynatamazsin ..
Rabiot -lemina - toreira
Rabiot- Toreira- Yunus
Rabiot - Sara - Lemina
Rabiot - Sara- Toreira

Kaleciye dünya para vermeye gerek yok, alırsın uygun fiyata günayın yedeği bir kaleci geçersin. Ama dikkatini çekerim eğer bu takıma transfer olmayacaksa diyorum, yani sağ bek yok stoper yok orta saha yok gidip sadece kaleci alıp transferi kapatırlarsa diyorum.

Biz uygun fiyatli kaleci kismini gectik bence bu saatten sonra alacagimiz isim Sommer olmazsa en az 10-15 bonservisli biri olur.. Gecis icin 4 milyona berke ozer olabilirdi ancak..
Umarim yine de ust duzey bir GK ve savunmaci aliriz sakasi olmayan mevkiler

Biz uygun fiyatli kaleci kismini gectik bence bu saatten sonra alacagimiz isim Sommer olmazsa en az 10-15 bonservisli biri olur.. Gecis icin 4 milyona berke ozer olabilirdi ancak..
Umarim yine de ust duzey bir GK ve savunmaci aliriz sakasi olmayan mevkiler
Berke olayin sahsi durumu bir kenara koyarsak (bize kufur etmesini) bize o paraya vermiyorlardi. Cunku %40'i Fenere aitti ve o yuzden 10 milyon euro cektiler bize. Zaten Lille'é transferinde Ali Koc ve Lille anlasarak oraya 4.5 milyon euroya transfer oldu. Bizim o paraya almamiz mumkun degildi kisaca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt