Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel galibiyetti sezona iyi başladık ama herkes yine hayal dünyasına girdi, savunma tarafı çok kötüydü çok pozisyon verdik, Davinson hem Apo hem de Sallainin açıklarını kapatmaya çalışmaktan aşırı yoruldu, bu sistemde hocanın neden Singo istediğini çok net anlıyoruz, Davinsonun olası olmadığı maçlarda Singo o görevi alabilir, takıma ek olarak mutlaka Abdülkerim yerine stoper lazım ya da Arda’ya güvenip forma vereceksin forma vermeyeceksen Ozan Kabak’ı kiralayıp zar atmak lazım Apo ile olmaz bu iş

Biz uygun fiyatli kaleci kismini gectik bence bu saatten sonra alacagimiz isim Sommer olmazsa en az 10-15 bonservisli biri olur.. Gecis icin 4 milyona berke ozer olabilirdi ancak..
Umarim yine de ust duzey bir GK ve savunmaci aliriz sakasi olmayan mevkiler
İnşallah yönetimin kafasında sadece kaleci alıp transferi kapatmak yoktur. Bu takımın zaafları var, bu takım eksik. Bu takım avrupa da iş yapmaz. Bunu görmemek için futboldan anlamamak lazım.

Bence bizimkilerin kaleci işini beklemelerinin nedeni zorunlu olmayan satış opsiyonuyla kaleci kiralamak istemeleri diye düşünüyorum. Yoksa başka açıklaması yok bu durumun.

Kaleci konusunda yine pohpohlanmalar baslamis, ligde bu takim zaten 8 mactir mi ne gol yemiyor (son 13 macta 4 gol falan yemisik) taa gecen sezondan gelen bir durum cunku ligde rakibin yok. O yuzden Gunay varken yeni kaleci lazim degilmis'cilerin yaptiklari yorumlari yanlis buluyorum.

Yarin Avrupa macinda baski altinda tokezlerse o zamanda ayni yorumlari goruruz insallah. Zor maclarda oynamak ile klasik anadolu takimlarina karsi oynamak ayni degil.

Kaleci oyle yada boyle alinmali, Ederson mu olur bu saatten sonra baskasi mi artik orasini bilemem zaten zaman azaldi.

Bugün idman var mı

Şu barış konusu çözülsün önümüze bakalım baydı

İlk gün Berke Özer gelseydi kimse bir şey demezdi. Kim iyiyse formayı o kapardı. Yönetim ve hoca da “Günay’a güveniyoruz, bu yüzden genç kaleciye yöneldik” diye açıklama yapardı, taraftar da desteklerdi.
Bugünkü durum öyle değil. İlk başta yönetim ve hoca yıldız yabancı kaleci aradıklarını açıkladılar. Bu, Günay’a kaleyi teslim etmek istemediklerinin kanıtı. Bugün ilk hatada taraftar yönetime yüklenir, eğer ağırlığı kaldıramazsa Günay’a da tepki gelir. Üstelik sakatlık ve ceza riski de var. Maçta kırmızı kart görürsek iki maç Jankat’la çıkarız. Bu saatten sonra kaliteli bir kaleci şart.

Singo ve Rabiot icin bastiriyoruz suan.

rabiot transferi 6 ay işimizi görsün sonra takımın içine etsin transferi

muhtemelen korkunç da bir maaş

bu takımın yükünü torreira filan çekmez artık bu saatten sonra

rabiot buraya gelince muhtemelen fizik olarak da salar

Kaleci konusunda yine pohpohlanmalar baslamis, ligde bu takim zaten 8 mactir mi ne gol yemiyor (son 13 macta 4 gol falan yemisik) taa gecen sezondan gelen bir durum cunku ligde rakibin yok. O yuzden Gunay varken yeni kaleci lazim degilmis'cilerin yaptiklari yorumlari yanlis buluyorum.

Yarin Avrupa macinda baski altinda tokezlerse o zamanda ayni yorumlari goruruz insallah. Zor maclarda oynamak ile klasik anadolu takimlarina karsi oynamak ayni degil.

Kaleci oyle yada boyle alinmali, Ederson mu olur bu saatten sonra baskasi mi artik orasini bilemem zaten zaman azaldi.
Kalmış 1 hafta bütün adaylar tek tek gidiyor sıçıp batırdılar

Kalede günayla devam etmek stoperde akerimle devam etmekten daha mantıklı gelmeye başladı bana

Belli ki her yeri dolduramayacaklar

Bugün Günay'la devam edelim diyenler yarın ilk hatada tepesine binecek ve nasıl bu adamla devam edersiniz diye yönetime sövecek. Bu laflara güvenmemek lazım. Ama genç kaleci için cesaretlenilebilir belki.

Sağ bek ve stopere toplam 1 transfer + kaleci mi

Sağ bek ve stopere 2 transfer + günayla devam mı

orta sahaya kimi alacağız bakalım kesin bir oyuncu alacağız bence

Normalde her Cimbom taraftarı Avrup’dan kalite bir kaleci isterdi de bu beceriksiz yönetimin transfer yapamayacağını, yapsa da zamanın da yetiştiremediğinden taraftarın gözünü boyamak için menajer kalecisi alınarak parayı çar çur edileceğini biliyor. Keşke Berke’yi alsaydık diyorum bende tutarsa uzun yıllar kalemizi korurdu. Kaleciye harcanacak para da bek, os giderdi. Ah yönetim ah ne beceriksizsiniz siz, şampiyon takıma Avrupa için transfer yapamıyorsunuz, takımda net Avrupa için yetersiz en az 3 bölgede eksik var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt