Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalmış 1 hafta bütün adaylar tek tek gidiyor sıçıp batırdılar

Kalede günayla devam etmek stoperde akerimle devam etmekten daha mantıklı gelmeye başladı bana

Belli ki her yeri dolduramayacaklar
Cok agir ilerliyoruz insan o yuzden son gunlere dogru 4 tane saglam oyuncu alamayacaklarini dusunmeye basliyor.

Kaleci adaylari azaldi, eger Ederson icin City guzellik yapmiyorsa ben gider parayi Restes gibi 20 yasinda olan bir kaleciye verirdim. Kendisi Chevalier ile birlikte onumuzdeki 10 yil Fransa MT'nin en iyi 2 kalecisi olarak gosteriliyor. Onu ilk senesinde Gunay ile guzel rekabete sokardim hem buraya alismasi icin yasi da cok uygun. Sonra zaten alistiktan sonra kaleyi devralir.

Takımda Zaniolo dahil 10 yabancı var, geriye 2+2 kalıyor
Kaleci işini mutlaka geleceğe yatırım 23 yaş altı bir isimle çözmemiz lazım, Günay kafaya koymuş formayı bırakmaz kolay kolay. Hem parayı hem kontenjanı sağlam bir sağ bek ve sol stopere ayıralım.
Birde 23 yaş altı ciğersiz,dikine oynayabilen orta saha gelirse bu sene Avrupa da başarı hayal olmaz

şu Geny Catamo iddiasını

bu işte bir saçmalık var bence menajer kakalaması
adam hem 2001li hem solak, zaten anca stoper sağ bek vs uğraşıyoruz, çok alakasız bir oyuncu bu

günay'a yedek bi kaleci bulup , parayı diğer yerlere harcamalıyız. edersona falan gömmeye gerek yok o kadar para.

rabiot transferi 6 ay işimizi görsün sonra takımın içine etsin transferi

muhtemelen korkunç da bir maaş

bu takımın yükünü torreira filan çekmez artık bu saatten sonra

rabiot buraya gelince muhtemelen fizik olarak da salar
Ilkay'in istedigi parayi o da ister 3 asagi 5 yukari.

Eğer tam bir takım olmak istiyorsa Zaniolo kesinlikle gitmeli. Kontenjan sorunu olmasa bakardık da şimdi gitmeli. 5 oyuncu için yer açılacak. İskelet ve savunmada tecrübe şart.

Sağ bek: Singo olacak gibi.
Sol stoper: Buraya da tecrübe lazım genç alırsak Apo oynar.
Kanat: Gencimizi alıp geçelim.
Kale ve orta saha: 1 genç 1 normal yabancı kontenjanı kalıyor. Bissouma gelecekse kaleci genç ya da yerli. Ederson vb gelecekse orta saha genç ya da yerli.

Bu kadar oyuncu alamayız bir haftada, genç kanat ve sol stoper iptal gibi sanki. Kaleci ve orta sahadan biri genç olur ve Zaniolo kalır muhtemelen.

İlk gün Berke Özer gelseydi kimse bir şey demezdi. Kim iyiyse formayı o kapardı. Yönetim ve hoca da “Günay’a güveniyoruz, bu yüzden genç kaleciye yöneldik” diye açıklama yapardı, taraftar da desteklerdi.
Bugünkü durum öyle değil. İlk başta yönetim ve hoca yıldız yabancı kaleci aradıklarını açıkladılar. Bu, Günay’a kaleyi teslim etmek istemediklerinin kanıtı. Bugün ilk hatada taraftar yönetime yüklenir, eğer ağırlığı kaldıramazsa Günay’a da tepki gelir. Üstelik sakatlık ve ceza riski de var. Maçta kırmızı kart görürsek iki maç Jankat’la çıkarız. Bu saatten sonra kaliteli bir kaleci şart.
Galatasaray’a küfür etmiş bir adamı Galatasaray forması altında görmek istemiyorum.Destekleyeninde Galatasaraylı olduğuna inanmıyorum. Jankart ile oynayalım ama Berke gibi şerefsiz, namussuz insanları Galatasaray forması altında görmek istemiyorum. İsterse dünyaları kurtarsın, isterse Buffon olsun, Neuer olsun.

ben orta saha için bissoumaya bile soğuğum yaşı var diye ne rabiot'u ya

yok mu abi güzel yedekleyecek 22-23-24 yaşlarında bi çocuk

Cok agir ilerliyoruz insan o yuzden son gunlere dogru 4 tane saglam oyuncu alamayacaklarini dusunmeye basliyor.

Kaleci adaylari azaldi, eger Ederson icin City guzellik yapmiyorsa ben gider parayi Restes gibi 20 yasinda olan bir kaleciye verirdim. Kendisi Chevalier ile birlikte onumuzdeki 10 yil Fransa MT'nin en iyi 2 kalecisi olarak gosteriliyor. Onu ilk senesinde Gunay ile guzel rekabete sokardim hem buraya alismasi icin yasi da cok uygun. Sonra zaten alistiktan sonra kaleyi devralir.
Tek problem transfer donemi bitecegi icin kimse as kalecisini satmaz yada absurt bir teklif yapman lazim.

ben orta saha için bissoumaya bile soğuğum yaşı var diye ne rabiot'u ya

yok mu abi güzel yedekleyecek 22-23-24 yaşlarında bi çocuk
Aslinda genc cocuklar var ama bence bizimkiler orali degil.

Mesela gecen gun ismini sosyal medyada gordum ama millet parayi basip aliyor:

kalecinin önemini bilmeyen bşr futbol forumu

günayyn idarw edeceğini düşünmeniz daha komik

geçen haftada sallai sağbekde idare eder diyordunuz!

vallah yazık kimlerle futbol konuşuyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt