Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.341
- 14.993
- 1.828
Singoooooooo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağ bek oynarsa da arkayı 3leyen sağ bek oynar Kaan gibiSingonun ayaklar sağ beki kaldırmaz. Üzülerek gidersiniz burdan adam dümdüz stoper.
bilmem diyebilir miyiz?Singo hayırlı olsun diyebilir miyiz ?
Emre Özcan da tam tersini söylüyor. Kime inanacağız.Singonun ayaklar sağ beki kaldırmaz. Üzülerek gidersiniz burdan adam dümdüz stoper.
Zaniolo kalmalı diyen üç kişiyiz galibaZaniolo satılamaz, satılması teklif dahi edilemez.
Bu beybi feys kalmalı bu sezon, kalmalı.
Bu kez adam olacak gibi, olacak, olacak....
Ekli dosyayı görüntüle 300070
Emre özcanı tabikiEmre Özcan da tam tersini söylüyor. Kime inanacağız.
twitter yada x her neyse tam bi çöplük rdaş futbolculara ağza alınmayacak küfürleri rahat rahat ediyolar kulübün bunlara dava açması lazımbazı g.zekalı çakma gsliler twitterda yunusa tepki göstermiş dünkü maçtan sonra
sizin ben aşağılık kompleksinize saplayayım ecnebi hayranı rezil herifler çocuk azar yemekten başka naptı dün de suçlu oldu
Yeni operasyon hedefi yunus demek ki.bazı g.zekalı çakma gsliler twitterda yunusa tepki göstermiş dünkü maçtan sonra
sizin ben aşağılık kompleksinize saplayayım ecnebi hayranı rezil herifler çocuk azar yemekten başka naptı dün de suçlu oldu
bein'den de varbazı g.zekalı çakma gsliler twitterda yunusa tepki göstermiş dünkü maçtan sonra
Hasan Sas bunu dun de acikladi, yarin Lemina veya Torreira CL macinda olmazsa yerine koyabilecegin kimse yok. Bunlara hic birsey olmayacakmis gibi hareket edemeyiz ya da kotu olduklarinda yerine koyabilecek biri olmali en kotu rotasyonda. Mecbur 6-8 oynayabilen bir transfer gerekiyor bize o yuzden. Orada rekabet olmali. Kaan veya Berkan ile gitmez orasi.Orta saha icin transfer hedefi on numara olmali
Hafta ici cl macina torreira ve lemina ile cikarsak hafta sonu icin kaan ve sara rotasyonu lig icin kesinlikle yeterli bana göre cünkü kaan’in orta saha performansi iyi
On numara da ise alternatif hic yok
Sara’yi denedik bence yetersiz kaldi
Yunus dün cok iyiydi ama aliskanlik oldugu icin kendisini zaman zaman sag tarafa yaklastirdi,mertens iki kanadin da calismasini sagliyordu
Bu yüzden o bölge’ye transfer gerekli diye düsünüyorum
Orta saha icin transfer hedefi on numara olmali
Hafta ici cl macina torreira ve lemina ile cikarsak hafta sonu icin kaan ve sara rotasyonu lig icin kesinlikle yeterli bana göre cünkü kaan’in orta saha performansi iyi
On numara da ise alternatif hic yok
Sara’yi denedik bence yetersiz kaldi
Yunus dün cok iyiydi ama aliskanlik oldugu icin kendisini zaman zaman sag tarafa yaklastirdi,mertens iki kanadin da calismasini sagliyordu
Bu yüzden o bölge’ye transfer gerekli diye düsünüyorum