Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan Sazdağı'nı hala almadık mı?

Lemina sakatligini atlattiginda dünkü kadro dan bir oyuncu yedek kalacak

Yine ayni sekilde baris kalirsa ön taraftan bir oyuncu daha yedege gececek

Singo transfer edilirse sallai yedek

Yani dogru transferler ve eksikler takim döndügünde bence yeterli bir kadromuz olacak

Transfer de gec kaldik bu kesin

Singonun ayaklar sağ beki kaldırmaz. Üzülerek gidersiniz burdan adam dümdüz stoper.

Günay'la rekabet edebilecek, görece az maliyetli kiralık bir kaleci iş görür. Sağ bek, stoper ve orta saha için de aynı şekilde az maliyetli isimlerle anlaşmalıyız. Büyük, sükseli transfere gerek yok artık. Bu saatten sonra büyük maliyetler risk olur zaten.

bazı g.zekalı çakma gsliler twitterda yunusa tepki göstermiş dünkü maçtan sonra

sizin ben aşağılık kompleksinize saplayayım ecnebi hayranı rezil herifler çocuk azar yemekten başka naptı dün de suçlu oldu
twitter yada x her neyse tam bi çöplük rdaş futbolculara ağza alınmayacak küfürleri rahat rahat ediyolar kulübün bunlara dava açması lazım

FB Baumgartner' i bitirmeye çalışıyormuş güya. Madem yüklü bonservisler ödeyebiliyoruz, oluru varsa biz zorlayalım. TM da ederi 12 görünüyor, benim paramla 25 e kadar rahat yolu var, çok beğendiğim, ofansif OS olarak ilk aklıma gelen, üçlü orta saha hattında MOS olarak da oynayabilecek fiziksel dirence sahip bir oyuncu. Mücadele gücü düşük eski tip 10 numara zaten istemem.

Orta saha icin transfer hedefi on numara olmali

Hafta ici cl macina torreira ve lemina ile cikarsak hafta sonu icin kaan ve sara rotasyonu lig icin kesinlikle yeterli bana göre cünkü kaan’in orta saha performansi iyi

On numara da ise alternatif hic yok

Sara’yi denedik bence yetersiz kaldi

Yunus dün cok iyiydi ama aliskanlik oldugu icin kendisini zaman zaman sag tarafa yaklastirdi,mertens iki kanadin da calismasini sagliyordu

Bu yüzden o bölge’ye transfer gerekli diye düsünüyorum

bazı g.zekalı çakma gsliler twitterda yunusa tepki göstermiş dünkü maçtan sonra

sizin ben aşağılık kompleksinize saplayayım ecnebi hayranı rezil herifler çocuk azar yemekten başka naptı dün de suçlu oldu
bein'den de var
spikerin kendi kendine çıkarım yapması felan

Hafta ici cl macina torreira ve lemina ile cikarsak hafta sonu icin kaan ve sara rotasyonu lig icin kesinlikle yeterli bana göre cünkü kaan’in orta saha performansi iyi

Yunus dün cok iyiydi ama aliskanlik oldugu icin kendisini zaman zaman sag tarafa yaklastirdi,mertens iki kanadin da calismasini sagliyordu

Hasan Sas bunu dun de acikladi, yarin Lemina veya Torreira CL macinda olmazsa yerine koyabilecegin kimse yok. Bunlara hic birsey olmayacakmis gibi hareket edemeyiz ya da kotu olduklarinda yerine koyabilecek biri olmali en kotu rotasyonda. Mecbur 6-8 oynayabilen bir transfer gerekiyor bize o yuzden. Orada rekabet olmali. Kaan veya Berkan ile gitmez orasi.

İlkay hainlik yapmasa tam aradığımız adam, hem yerli hem 8 hem 10 da mükemmel performansları var ama hain işte yapacak bir şey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt