Barışa laf edecegim tek nokta antrenmana çikmamasi olur gitmek istemesini saygiyla karsılarım. Ama bu kadar çok istiyorsa getirsin 50+ payı kulubu memnun etmeden sadece kendinin memnun olabileceği bir anlaşma yapamazsın.
Kulübün memnun olup olmamasından mühim olan forumdaki üyelerimizin memnun olmasi

barış'ın özel ekibi olması, profesyonelliği hep diğerlerinden farklı gibiydi vizyoner vibeı vardı

arap takımına gitmesini hayatta beklemezdim, ha diyelim ki istedi okey ama 3 idmana çıkmaması gerçekten çok çok büyük hayal kırıklığı.

burda size 10 milyon verseler rerererörörö geyiği yapmayın gitmek istemesi değil problem zaten idmana çıkmaması
Abilerinden (menajer) akil aliyor gibi malesef. Yoksa bizim bildigimiz barisin yapacagi hareketler degil bunlar

Barışa laf edecegim tek nokta antrenmana çikmamasi olur gitmek istemesini saygiyla karsılarım. Ama bu kadar çok istiyorsa getirsin 50+ payı kulubu memnun etmeden sadece kendinin memnun olabileceği bir anlaşma yapamazsın.
aksi halde kadro dışı

Yunusun hakkını yememek lazım o zaman forma bulma şansı az olduğu için gitti.Bu sene iyi bir sezon da geçirdi bu süreçte işi yokuşa surseydi çoktan sürerdi.
gayette sürdü bence, tam maaşta anlaşamamışken ıkı ay yok oldu , ımzalayınca gerı dondu , sen ınanıyor musun o aralıktakı sakatlıga, oynadıgı maclarda yarım saat topa dokunmadıgı oldu

Bayern FofNayi yoklamis. 40 milyon bonservis istemisler diye hemen masadan kalkmislar

Zaten 2,5-3m kazanan adam yahu... Etkilenmez demiyorum da TL karşılığından dolayı değil yani... Şimdiki maaşının 3-4 katı olduğu için etkiler ama zaten 150m kazanan adam da sen ben gibi "üff 500m" kafasında olmaz...
Hocam bu adam Gsden bugüne kadar 5m Euro kazandığı şüpheli adama 50m + kontrat teklif ediyorlar. Bu paraları nasıl kucumseyebiliyorsunuz cidden hayret ediyorum

Kulüp senin için bir fiyat belirlemiş, sen neden takımının elini zayıflatacak şekilde instada siyah resim paylaşıyorsun, antrenmana çıkmıyorsun falan

Kulübün memnun olup olmamasından mühim olan forumdaki üyelerimizin memnun olmasi
50 + paya bence satılmasın diyen yoktur yav gitmek istediği de belli gibi hani. Evet zaman az guclu bir oyuncu vs ama ben zam yapacağima 50 + payı veriyorlarsa gitmesini bir şey demem. Zam işi daha sıkıntı ucu yok çünkü bugun bariş,, Yarin yunus, 2 sene sonra arda , torreira , lemina vs.

gayette sürdü bence, tam maaşta anlaşamamışken ıkı ay yok oldu , ımzalayınca gerı dondu , sen ınanıyor musun o aralıktakı sakatlıga, oynadıgı maclarda yarım saat topa dokunmadıgı oldu
Siz iyi değilsiniz gerçekten adam ameliyat oldu o sakatlıktan dolayı adam sakat sakat oynadı sezonun sonunu. Bu kadar da yapmayın artık.

Avrupa hayali için konuşmuştu o zaman hayalin için yaparız dendi. Arabistan takımı istiyorken senin de fazla para istemen gayet doğal.
Yaw fazla para alıcaz zaten 35 konusuluyor diye okey mi olcaz hep strateji bugünkü resmi açıklama falan. Ha adım kadar da eminim 50 teklif edilse neden 70 istemiyoruz diye ağlayacaktı millet yine.

Tek şuuru memnuniyetsizlik yangın yapmak olmuş insanların sallanacak birşey buluyorlar sürekli

Yaw fazla para alıcaz zaten 35 konusuluyor diye okey mi olcaz hep strahetisi bugünkü resmi açıklama falan. Ha adım kadar da eminim 50 teklif edilse neden 70 istemiyoruz diye ağlayacaktı millet yine.

Tek şuuru memnuniyetsizlik yangın yapmak olmuş insanların sallanacak birşey buluyorlar sürekli
Ben Barış'ın gitmek istemesi yada bize istedğimiz net 50 milyon gelmesi halinde zaten bir şey diyemem. Bu istediğimiz para normalde Avrupa'ya giderse alabileceğimiz paranın 2 katı bunu hepimiz biliyoruz. Sadece antrenmana çıkmamasını yadırgadım Barış'ın. Gitmek isteyebilir bunu yönetimle konuşabilir ama antrenmanına çıkmalıydı. Ederson bize gelmek istiyor mesela bildiğimiz kadarıyla ama antrenmanına da çıkıyor gibi.

Siz iyi değilsiniz gerçekten adam ameliyat oldu o sakatlıktan dolayı adam sakat sakat oynadı sezonun sonunu. Bu kadar da yapmayın artık.
sız de o menajer oyunlarını kucumsuyorsunuz keremın yunus un vs o gıden genclerın hepsının aynı olması, ve bu durumlar tesaduf

Yaw fazla para alıcaz zaten 35 konusuluyor diye okey mi olcaz hep strateji bugünkü resmi açıklama falan. Ha adım kadar da eminim 50 teklif edilse neden 70 istemiyoruz diye ağlayacaktı millet yine.

idmana çıkmamasının yanlış olduğunu söylemediğin sürece samimiyetsizsin

Geri
Üst Alt