Özgür Atici
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2011
- 4.072
- 702
- 1.373
yani?bu post yunus akgün için yazılmıştır @Keramettin TANRIVERDİ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yani?bu post yunus akgün için yazılmıştır @Keramettin TANRIVERDİ
Yunus'ta zaten sorun olmadığı menajerinde sorun olduğu yazıldı o başka bir şey. Sakat ve ameliyat olmuş adama dediğine bak. Biraz vicdan be kardeşim. Ligin son haftalarında sakat sakat çok iyi performans verdi oyuncu. Sezon sonunda da ameliyat oldu. Ayıptır artık yaptığınız.sız de o menajer oyunlarını kucumsuyorsunuz keremın yunus un vs o gıden genclerın hepsının aynı olması, ve bu durumlar tesaduf
futbolcumuza iftiradan ceza yiyeceksin umuyorum ki
yunusun ne zaman imzaladığını bile bilmiyor ki, kışın imzalayıp tekrar oynamaya başladı sanıyor adamYunus'ta zaten sorun olmadığı menajerinde sorun olduğu yazıldı o başka bir şey. Sakat ve ameliyat olmuş adama dediğine bak. Biraz vicdan be kardeşim. Ligin son haftalarında sakat sakat çok iyi performans verdi oyuncu. Sezon sonunda da ameliyat oldu. Ayıptır artık yaptığınız.
Hocam bu adam Gsden bugüne kadar 5m Euro kazandığı şüpheli adama 50m + kontrat teklif ediyorlar. Bu paraları nasıl kucumseyebiliyorsunuz cidden hayret ediyorum
tamam ıste menajerler hep sıkıntılı bunlar da uyuyorlar bır sekılde, bunun neyı yanlıs cok nadır ınsanlarda oluyor o aıdıyet dıgerlerı kapılıp gıdıyor ıste bır sekılde, ha gıtmesınde de sıkıntı yok ama nereden buluyorlar boyle haın menajerlerı anlamıyorumYunus'ta zaten sorun olmadığı menajerinde sorun olduğu yazıldı o başka bir şey. Sakat ve ameliyat olmuş adama dediğine bak. Biraz vicdan be kardeşim. Ligin son haftalarında sakat sakat çok iyi performans verdi oyuncu. Sezon sonunda da ameliyat oldu. Ayıptır artık yaptığınız.
bu söz verme isinden vazgecsek iyi olur, mortayada ilk 11 sözü vermistik, sallaie avrupada oynama sözü
ya ne ıftırası kardesım ızledıgım gozlemledıgım yazılan seylerı soyluyorum, butun sezon ızledık lıgı, verılecekse de verılır benım gorusum bu.futbolcumuza iftiradan ceza yiyeceksin umuyorum ki
idmana çıkmamasının yanlış olduğunu söylemediğin sürece samimiyetsizsin
Sakat oyuncumuza iftira atıp, sakat değil oynamadı ve bilerek kötü oynadı diyorsun. Menajerinin sıkıntılı olmasıyla alakası ne? Biraz yazdığımız şeyi anlayalım. Ameliyat olmuş oyuncuya sakat değildi demeyelim bir zahmet.tamam ıste menajerler hep sıkıntılı bunlar da uyuyorlar bır sekılde, bunun neyı yanlıs cok nadır ınsanlarda oluyor o aıdıyet dıgerlerı kapılıp gıdıyor ıste bır sekılde, ha gıtmesınde de sıkıntı yok ama nereden buluyorlar boyle haın menajerlerı anlamıyorum
Bissouma ne maaş ister bilmem ama bonservisi 10-13 civarı bir şey olur.Samiyen Bissouma önerildi demiş. Sonraki haberi ise, istenilen rakamlar çok yüksek olacak. Bunu daha önce de yaptı. Saçmalık da neyse.
Herif geçen sene bağları kopardı daha 9 ay olmadı. Ondan önceki sene de yine kasım ayında adamın ayağı fil bacağı gib şişti kortizonlu iğnelerle 4 ay oynadı.Kendini camianın kralı gibi gören bu herif yedek kalmaz, ilerde top bekleyerek sadece yeteneği ile adam gibi çalışmadan, antrenman yapmadan oynamaya devam eder. Ligde eleştirilmez, o olsa da olmasa da Osimhen vs etkisi ile kazanır takım coğu maçı, ki geçen sene o yoktu Osimhen şampiyon yaptı. Avrupa'da izle bu formuyla bu arkadaşı. Niye kassın ki sahada oturup sigara yaksa ne güzel içiyor diyecek bir güruh var. Böyle böyle Galatasaray'a zarar verdiklerinin farkında değiller. Utanmasalar Hagi'den büyük topçu diyecekler.
Barış benim için 10m > bu saydıklarınin hepsiGeçmişte kaç kazandığı mühim değil. Şu an kaç kazandığı önemli. Küçümsemiyorum ama sen ben kadar da etkilenmemesi lazım diyorum. Bir yerde 3m kazanmakla beraber İstanbul'da yaşamak, çok büyük bir taraftar grubunun sevgilisi olmak ve ayak bastığın her yerde bu sevgiyi yaşamak, kazandığın kupalardan daha büyük bir manevi tatmin duymak, üstüne elit oyuncularla beraber oynayarak CL heyecanlarında ana aktörlerden biri olma tadını yaşamak, belki bunu yaparak tarihe geçme fırsatı ve üstüne ilerleyen yıllarda Avrupa'nın daha elit liglerinde kariyer basamaklarını tırmanma olasılığını sürdürme fırsatı var. Diğer tarafta sadece ve sadece 10m var. Bir kötü tercih bir iyi tercih değil yani... İki çok güzel tercih var zaten elinde...