Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    58
  • Bu anket kapanacak: .
Yaw fazla para alıcaz zaten 35 konusuluyor diye okey mi olcaz hep strateji bugünkü resmi açıklama falan. Ha adım kadar da eminim 50 teklif edilse neden 70 istemiyoruz diye ağlayacaktı millet yine.

Tek şuuru memnuniyetsizlik yangın yapmak olmuş insanların sallanacak birşey buluyorlar sürekli

idmana çıkmamasının yanlış olduğunu söylemediğin sürece samimiyetsizsin

sız de o menajer oyunlarını kucumsuyorsunuz keremın yunus un vs o gıden genclerın hepsının aynı olması, ve bu durumlar tesaduf
Yunus'ta zaten sorun olmadığı menajerinde sorun olduğu yazıldı o başka bir şey. Sakat ve ameliyat olmuş adama dediğine bak. Biraz vicdan be kardeşim. Ligin son haftalarında sakat sakat çok iyi performans verdi oyuncu. Sezon sonunda da ameliyat oldu. Ayıptır artık yaptığınız.

Yunus'ta zaten sorun olmadığı menajerinde sorun olduğu yazıldı o başka bir şey. Sakat ve ameliyat olmuş adama dediğine bak. Biraz vicdan be kardeşim. Ligin son haftalarında sakat sakat çok iyi performans verdi oyuncu. Sezon sonunda da ameliyat oldu. Ayıptır artık yaptığınız.
yunusun ne zaman imzaladığını bile bilmiyor ki, kışın imzalayıp tekrar oynamaya başladı sanıyor adam

Hocam bu adam Gsden bugüne kadar 5m Euro kazandığı şüpheli adama 50m + kontrat teklif ediyorlar. Bu paraları nasıl kucumseyebiliyorsunuz cidden hayret ediyorum

Geçmişte kaç kazandığı mühim değil. Şu an kaç kazandığı önemli. Küçümsemiyorum ama sen ben kadar da etkilenmemesi lazım diyorum. Bir yerde 3m kazanmakla beraber İstanbul'da yaşamak, çok büyük bir taraftar grubunun sevgilisi olmak ve ayak bastığın her yerde bu sevgiyi yaşamak, kazandığın kupalardan daha büyük bir manevi tatmin duymak, üstüne elit oyuncularla beraber oynayarak CL heyecanlarında ana aktörlerden biri olma tadını yaşamak, belki bunu yaparak tarihe geçme fırsatı ve üstüne ilerleyen yıllarda Avrupa'nın daha elit liglerinde kariyer basamaklarını tırmanma olasılığını sürdürme fırsatı var. Diğer tarafta sadece ve sadece 10m var. Bir kötü tercih bir iyi tercih değil yani... İki çok güzel tercih var zaten elinde...

Samiyen Bissouma önerildi demiş. Sonraki haberi ise, istenilen rakamlar çok yüksek olacak. Bunu daha önce de yaptı. Saçmalık da neyse.

tamam ıste menajerler hep sıkıntılı bunlar da uyuyorlar bır sekılde, bunun neyı yanlıs cok nadır ınsanlarda oluyor o aıdıyet dıgerlerı kapılıp gıdıyor ıste bır sekılde, ha gıtmesınde de sıkıntı yok ama nereden buluyorlar boyle haın menajerlerı anlamıyorum

Vay arkadas yillarca klubunda oynayan yildiz herifler avrupada max 2 2.5 maaşa oynuyor klubu salmazsa 3 yil salmadan oynuyor bizimkiler 4 5 maaştan altini düşünemiyor.Yazik böyle olan varsa.

tamam ıste menajerler hep sıkıntılı bunlar da uyuyorlar bır sekılde, bunun neyı yanlıs cok nadır ınsanlarda oluyor o aıdıyet dıgerlerı kapılıp gıdıyor ıste bır sekılde, ha gıtmesınde de sıkıntı yok ama nereden buluyorlar boyle haın menajerlerı anlamıyorum
Sakat oyuncumuza iftira atıp, sakat değil oynamadı ve bilerek kötü oynadı diyorsun. Menajerinin sıkıntılı olmasıyla alakası ne? Biraz yazdığımız şeyi anlayalım. Ameliyat olmuş oyuncuya sakat değildi demeyelim bir zahmet.

Leverkusende max ücret 3.5 netle Patrick Shick maaşta bizimle yarışabilecek bir klüp değil.

Geri
Üst Alt