Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.341
- 44.230
- 2.388
Baskının bi anlamı yok artık alacaklar kaleci zaten hiçbişey değişmezVallah sosyal medyada pek birşey yok. Hala Ederson gelecek diye bekleniyor gibi bir ortam var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baskının bi anlamı yok artık alacaklar kaleci zaten hiçbişey değişmezVallah sosyal medyada pek birşey yok. Hala Ederson gelecek diye bekleniyor gibi bir ortam var.
Fikirlerimiz dünyaya yayılıyor
Valla öyle diye diye ikiside bizi geciyorlar. Biz hic kimseyi almadik, üstüne kadro gittikce daraldi.bomboş transfer yaptılar yine. kobanisporun hali çok kötü jeka biraz iyi olsa 2. olurdu.
Ya yuh artık ne alakaIrkçı mesaj olmuş
Alacaklar da bakalım kim gelecek? Hoşumuza giden bir olumlu haber yok henüz.Baskının bi anlamı yok artık alacaklar kaleci zaten hiçbişey değişmez
Çok alaka, tweette adam belli etmiş onu zatenYa yuh artık ne alaka
Dün antrenman saatinde çocuğunun parti fotosu falan paylaşıyorduGumruk maci sonrasi sekiyordu herif sakatlanmis olabilir salonda calisitiyoruz zorlamiyoruzdur.
Bence 3-5-2 ye dönersek çoğu mevkiye transfer ihtiyacı kalkar Barış da istediği gibi gidebilir dönmesek de bu paraya gidebilir de. Son 10 günde 4-5 tane iyi transfer yapma olasılığımız yok bence. Akanji gerçekten gelirse ligde Davinson-Akanji-Jacobs üçlüsünü geride bırakıp 7 kişi saldırabiliriz. Ligde kolay kolay puan kaybı vereceğimizi düşünmüyorum.
Alakası yok kanatta da siyahiler daha başarılı beyazlara göreÇok alaka, tweette adam belli etmiş onu zaten
Hocada suc 4 sene üst üste kandirildi transfer konusunda. Ilk opsiyonlarini almiyorlar, bos birakiyorlar ondan sonra Suclusu kendisi oluyor. Kendisi de yaratiyor bu olayiOkan buruk un yayında dediğine göre biz baskı yaparsak hata yapıyorlarmış, son gün menajerler bizim için en doğru tercihi yapacak güvenelim
Belki futbolcular da kendi adına haklıdır bir şey diyemiyorum. Aldığın maaşın 5-10 katını teklif etse başka bir yerde çalışmaz mısınız? Profesyonel bakmak lazım bazen. Her oyuncu Totti, her takım Roma olamıyor her zaman.
bunların ikisi toplansın yine bizi geçemez.Valla öyle diye diye ikiside bizi geciyorlar. Biz hic kimseyi almadik, üstüne kadro gittikce daraldi.
Hah şunu bileydik ya yüzleşmemiz gereken konu bu. Geçen sene de benzeri oldu yok şöyle kadro kurduk böyle şampiyonluk olacak. 2 sakatlık 2 kaçışla tüm sistem çöküyor zaten.Bizim Avrupa'da başarılı olma ihtimalimiz falan yok. Bu hayalden ben yavaş yavaş vazgeçmeye başladım.
Bu kadar amatörce yönetilen başka kulüp yoktur muhtemelen.
Her sene anamızın liginde şampiyon olalım yeter. Zaten her sene CL gelirini alamazsak maaşlardan batıp FFP'den ceza yiyeceğimiz kesin.
Geçen bir baktım CL'de ilk 24 için ne lazım diye. 3 galibiyet 3 beraberlik lazım gibi duruyor.
Bu kadro, kura şansı yanında bile olsa max. 9 puan toplar. O da dediğim gibi kura şansı olursa...
Eger sakatlanmış ise normal rtaş calismiyorsa gelip antrenmani izleyecek degil ya. Ki bence sakatligida var hafif sekiyordu çunku.Dün antrenman saatinde çocuğunun parti fotosu falan paylaşıyordu
Beyazlilar göbekte - orta sahada , yani onlarda beyin var onlar oyunu yapar. Siyahilerde kenardan koşsun demeye getirmiş. Ben öyle anladım.Alakası yok kanatta da siyahiler daha başarılı beyazlara göre
Orda da beyazlara mı ırkçılık yapılıyor
İmkansız
bana öner dendi.80 falan isterler semenyo icin