Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    176
  • Bu anket kapanacak: .
Bence 3-5-2 ye dönersek çoğu mevkiye transfer ihtiyacı kalkar Barış da istediği gibi gidebilir dönmesek de bu paraya gidebilir de. Son 10 günde 4-5 tane iyi transfer yapma olasılığımız yok bence. Akanji gerçekten gelirse ligde Davinson-Akanji-Jacobs üçlüsünü geride bırakıp 7 kişi saldırabiliriz. Ligde kolay kolay puan kaybı vereceğimizi düşünmüyorum.

Üçlüyü beceremiyoruz olmaz bu ligde. Üçlü savunma bizi şampiyonluktan eder.

Okan buruk un yayında dediğine göre biz baskı yaparsak hata yapıyorlarmış, son gün menajerler bizim için en doğru tercihi yapacak güvenelim
Hocada suc 4 sene üst üste kandirildi transfer konusunda. Ilk opsiyonlarini almiyorlar, bos birakiyorlar ondan sonra Suclusu kendisi oluyor. Kendisi de yaratiyor bu olayi

Belki futbolcular da kendi adına haklıdır bir şey diyemiyorum. Aldığın maaşın 5-10 katını teklif etse başka bir yerde çalışmaz mısınız? Profesyonel bakmak lazım bazen. Her oyuncu Totti, her takım Roma olamıyor her zaman.

Sadece kendini düşünen Keremin düştüğü durum ortadayken, sadece 1 sene daha oyna, CLde parla ondan sonra İngiltere İtalya ya da Arabistana git denildiği halde siyah ekran paylaşan birini savunmaya gerek yok.

Burnu sürtülecek, buralara Galatasaray sayesinde geldiğini hatırlayacak, özür dileyecek.

1 sene daha canını dişine takacak. 40-50ye seneye nereye gidiyosa gidecek.

Plan,program, proje yok maalesef şu dakikadan sonra panik transferi yükleniyor.
Hele barış giderse yönetim anında kırk tane menajerin yakasına yapışır bize oyuncu iteleyin diye. Gelen parayı da hiç edeceğiz

Bizim Avrupa'da başarılı olma ihtimalimiz falan yok. Bu hayalden ben yavaş yavaş vazgeçmeye başladım.

Bu kadar amatörce yönetilen başka kulüp yoktur muhtemelen.

Her sene anamızın liginde şampiyon olalım yeter. Zaten her sene CL gelirini alamazsak maaşlardan batıp FFP'den ceza yiyeceğimiz kesin.

Geçen bir baktım CL'de ilk 24 için ne lazım diye. 3 galibiyet 3 beraberlik lazım gibi duruyor.

Bu kadro, kura şansı yanında bile olsa max. 9 puan toplar. O da dediğim gibi kura şansı olursa...
Hah şunu bileydik ya yüzleşmemiz gereken konu bu. Geçen sene de benzeri oldu yok şöyle kadro kurduk böyle şampiyonluk olacak. 2 sakatlık 2 kaçışla tüm sistem çöküyor zaten.

3-4 sene sadece şampiyonluk ş.liginde zevkine takılma ile geçmeli diye bu nedenle geçen yazdım. Edebimizle maçları yapıp dönelim.

Bu tip yönetim şekliyle zaten başarı şansı yok avrupada. Son yıllaradaki başarılı kulüplere baksak zaten ne olması gerektiği belli.
Bizim gibi yönetilme dönemi bile ben az takılır giderim diyen bir kulüp örneği yok avrupada.

Ayrılık süreci keşke böyle olmasaydı barışın

O aptal arap kulübü gelip haziranda almaya çalışsaydı keşke, şimdi ülkeye dönüşünde bize dönmez muhtemelen

Salak salak işler

Alakası yok kanatta da siyahiler daha başarılı beyazlara göre

Orda da beyazlara mı ırkçılık yapılıyor
Beyazlilar göbekte - orta sahada , yani onlarda beyin var onlar oyunu yapar. Siyahilerde kenardan koşsun demeye getirmiş. Ben öyle anladım.

Geri
Üst Alt