Eren Ergene
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2009
- 1.554
- 436
- 1.493
Hoca barış sürecini nasıl yönetecek bakalım. Bu tarz bir durumla karşılaşmadı diye hatırlıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallai tüm sezonu kaldıramaz. Barış kadar güçlü kalamaz.Sallai gayet iyi bence, çok yönlülük açısından söylüyorsan olabilir ama yedek buluruz her türlü.
Benim en çok anlamadığım şey Galatasaray a düşmanlık yapmasının sebebini anlamıyorum.fb ye gidiyorsan bile sessiz sedasız gidersin.Ha umarım gider madem karşımızda olacak buyursun ciksin.Bir bakıma iyi oluyor şahta şahbazda meydana çıkıyor rejenerasyon iyidir
maaşı ne kadar bilmiomşimdi barış tipi bir oyuncu önerelim bakalım
maaşı 3 milyonu geçmesin
Şu arda güzellemeleri de komedi.
Kindar çünkü kinin etle kemiğe bürünmüş hali taraftar buna çok yüklendi en son sezonunda gitmeden önce kin yaptı kendi kendine budaBenim en çok anlamadığım şey Galatasaray a düşmanlık yapmasının sebebini anlamıyorum.fb ye gidiyorsan bile sessiz sedasız gidersin.Ha umarım gider madem karşımızda olacak buyursun ciksin.
Şu arda güzellemeleri de komedi.
senin emek verip yetiştirdiğin bir Barış tipi oyuncu mu, yoksa başkasının emek verip yetiştirdiği ve bonservis kazanarak sana satacağı bir barış tipi oyuncu mu?şimdi barış tipi bir oyuncu önerelim bakalım
maaşı 3 milyonu geçmesin
80 falan isterler semenyo icinmaaşı ne kadar bilmiom
![]()
Antoine Semenyo - Oyuncu profili 25/26
Antoine Semenyo, 25, Gana ➤ AFC Bournemouth, 2022'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 40.00 mil. € ➤ * 7 Oca 2000, London, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
Kaleci konusunda baskı yapmaya başlasak iyi olur yoksa bunlar son güne kadar bekleyecek
senin emek verip yetiştirdiğin bir Barış tipi oyuncu mu, yoksa başkasının emek verip yetiştirdiği ve bonservis kazanarak sana satacağı bir barış tipi oyuncu mu?
Hayır oyle demıyorum sonrasında gercekten sakatlanmıstır neden ne cıkarla boyle bırsey soyleyeyim. Ama bu sozlesme mubabbetleei basına dustugu andan ıtıbaren zaten kosmuyordu oynamıyordu, hatta herkes ne oldu yunus takımımı satıyor falan yazdı buralarda. o donemki mac topiclerine bakın bir zahmet. Bakın aynı seyler sımdı de barısta oluyor, hasta dıye antrenmanlara cıkmamıs sozde. Bunlar yalanda olabılır su menajee ayartmalarına gelmemelı dıyorum. Herkes yanlıs anlıyor. Sankı yunusa barısa garezim var gibiAdam sezon sonunda ameliyatı yalandan oldu diyorsun yani