Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    154
  • Bu anket kapanacak: .
Bence 3-5-2 ye dönersek çoğu mevkiye transfer ihtiyacı kalkar Barış da istediği gibi gidebilir dönmesek de bu paraya gidebilir de. Son 10 günde 4-5 tane iyi transfer yapma olasılığımız yok bence. Akanji gerçekten gelirse ligde Davinson-Akanji-Jacobs üçlüsünü geride bırakıp 7 kişi saldırabiliriz. Ligde kolay kolay puan kaybı vereceğimizi düşünmüyorum.
O nasıl olacak yav 3-5-2 de barışa daha çok ihtiyacın oluyor.

Yönetimin kerem olayından ağzı yandı bir daha öyle bir saçmalık yapacaklarını düşünmuyorum. Sırf gitmek istiyo diye önünü açmak için transferin son günü kelepir paraya sattık 1 sene sonra şikecilere kendini yamamaya çalıstı. O yüzden 50m kemiksiz para+ Trde bir klube transfer olması durumunda 25m tazminat maddesini koyacaksın oraya. Başka bir yolu yok bu işin

Çok iyimsersin maalesef.
Abi ne yapayım vallaha şaşırdım ya elimizde yerliler bulup bulumsuyor biraz çok çabuk şımarıklaşıyolar malesef 8 milyon maaş istemek nedir abi ülkenin en iyi takımında oynuyorsun 4 falan dese oturursun anlaşırsın 8 nedir hiç
Mi sevmedin bizi camiayı derler

Minimum 10m maaşla sanço çekme keyfs

——————Ederson———
—-Davinson—-Akanji—-Jacobs
Sallai—-Lemina—-Torreira—-Eren
——————Sane—————-
———İcardi————Osimhen——

Gayet iyi oldu çok fazla transfere gerek kalmadan:d Ligde puan vermeyiz muhtemelen ama avrupayı bilemiyorum. Elit bir 6 numarayla avrupada da iyi iş çıkarırız sanki.

Bu maaş işinin sıkıntı olacağı belliydi. Yavaş yavaş 2 yıllık sözleşmesi olanlar bile kazan kaldırmaya başladı.

Avrupa Osimhen'i niye almadı? 75 milyon € vermeyi bilmiyorlar mıydı?

Çok rahat verirlerdi ama Osimhen gittiği takımda en yüksek ben alırım vs. kafasındaydı.

Onlarda maaş dengelerini bozmamak için almadılar. Araplar ve biz arasında kalan çoğu kişi az çok bizi seçer ki bizde hiç azımsanmayacak bir maaş verdik.

Yıllık 21 milyon € veriyoruz. Bugün laf edilen son Fatih Terim transferlerinin bonservis maliyeti 25 milyon € civarlarındaydı.

Hala o kadrodaki adamları satarak para kazanıyoruz. Neredeyse üstüne bir taş bile eklenmedi. Hep belli yaşın üstünde adam alındı satış ihtimalleri çok az.

Bugün gelinen noktada yarın öbür gün İcardi yaşlanıp sakatlanmasına rağmen 10 milyon € üstü para isteyip sözleşme yenilemeye çalışacak.

Eyvallah seviyoruz falan ama enayi de değiliz. Maaş işine bir çeki düzen vermek için çok geç kalındı ama kalan sağlar bizimdir diyerek belli kriterler koymamız lazım.

Bunlara uymayanlar ise kapı orada istediğimiz parayı getirdikleri sürece hepsi gidebilir ama bu sürecin en büyük hatalısı önce yönetimdir.

Sonrasında da teknik kadro. Elbette sözleşme vs. işlerine çok karışmamaları lazım falan ama 3 yıl şampiyon olmuş hocanın da bir ağırlığı olsun bir zahmet.

Öyle her isteyen antrenmana falan çıkmayacak cart curt bunlar normal şeyler değil. Disiplin her şeyden önce gelir.

İyi günlerde herkes iyidir asıl böyle günlerde adam belli olur. Yönetim ile birlikte teknik kadronun da elini taşın altına koymaları lazım.

Gönderelim yav gitmek isteyen zam isteyen kim varsa gönderelim aidiyet duygusu olmayan kalmasın da yerine kim gelecek

Takımın karıştırılmasına müsade edemeyiz Okan hoca ve yönetim gerekeni yapmalı bu konuda sonucu her ne olacaksa

Yine, yeniden Ağustos un son haftasını gördük..

Şimdi o menajerin kucağından inip, bu menajerin kucağına binme vakti.. Artık Onana'yı mı kitlerler, Sommer'i mi kitlerler beğenin alın..

Başkan efendi 39 yaşındaki Muslera ile devam etmeyi düşünüyormuş, bu yüzden gitmesi sürpriz olmuş.. Bari konuşup da insanı uyuz etme be adam..

Avrupa'lı kulüplerin yüksek satış bedelleri oluyor durumları daha iyi ama oyuncuları birer çalışan olarak görüyorlar gerekmedikçe yüksek bedel yok zam yok takım içi dengeleri koruyorlar

Geri
Üst Alt