Göktuğ Çakırlar
Aslan Üye
- 19 Nisan 2013
- 9.779
- 5.232
- 1.713
Akanji Nijerya asıllı
Akanji Nijerya asilli Isvicreli. Buchi buna ragmen onu Nijeryali olarak nitelendiriyorsa ok. Keske bahsettigi Lookman olsa

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akanji Nijerya asıllı
Ortaligi karistirmayalim üstadsosyal medyada dönen bir haber var arkadaslar: yunusla sane kavgasi dogrumu? yumruklasmaya kadar gitmis diyorlar?
5 milyonu kabul ediyorsan Baris’i satabiliriz yoksa satmayacagiz dersin olur biter.haksız çıkma ihtimali bir yana çok çirkin bir davranış olur
bize yakışmaz.
hoşumuza gitmese de vereceğiz parasını
biktim reis sürekli kendi icimizdeki kavgalardan.Ortaligi karistirmayalim üstad
Barış mevzusunda tüm galatasaray camiasını kulübünün arkasında konsolide olmuş gördüm, bu güzel
Barış yaptığı yanlışı er geç anlayacak da
Geri dönülmez noktayı geçtik mi geçmedik mi emin değilim
Çok iyi kaleciydi, ancak yazık etti kendine.. İngiltere’nin fbsine gitti.. kaçırdığımıza üzüldüm..Bizimkiler 1 milyon euroyu ucuz bulmustur
milandaki çümümeka mı ne var ya maximinin daha beyinsiz olanı oAkanji Nijerya asilli Isvicreli. Buchi buna ragmen onu Nijeryali olarak nitelendiriyorsa ok. Keske bahsettigi Lookman olsaGerci Lookman da Ingiltere dogumlu ama Nijerya Milli Takimi'ni secmis en azindan.
Hayır kalırsa çıkıp adam gibi performan verip kendini pazarlar vermezse oturur oturduğu yerde. En kötü 20 kazanırız zaten bundan. 20 milyon az aldık diye de bozulmayız.
Yapacağın zam aradaki farktan olan düşmek demek. Maaş olarak verince bizde halı altına süpürülüyor bazı şeyler.
Taviz verilmemeli. Barış ile bir sözleşme yapılacaksa menajeri ile tüm organik bağını kopardığında anca olur o olana kadar da artık ekime kadar oturur kenarda ve tribünde.
Ş.liginde kendi evinde yapacağın ilk maçta şov falan döner buda orada ağlar. O ders ona öyle bir yeter ki.
Bizim için yazıldığına emin miyizAkanji Nijerya asilli Isvicreli. Buchi buna ragmen onu Nijeryali olarak nitelendiriyorsa ok. Keske bahsettigi Lookman olsaGerci Lookman da Ingiltere dogumlu ama Nijerya Milli Takimi'ni secmis en azindan.
Eşek gibi bekleyecek sen yüzde 20 pay alacaksın diye niye satalım futbolcuyu yav.Parayı alıp zimmetine geçirecek yavşak sanki altyapıya yatırım yapacak
Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu:"Barış’ın satışından %20 pay için masaya oturduğumuz zaman işler değişebilir. İş ciddi olsaydı halledilirdi. Anladığımız kadarıyla Galatasaray kimseyle görüşmüyor. Çocukta emeğimiz var. Barış 35 yaşında futbolu bırakana kadar 10 sene %20 payı mı bekleyeceğiz?"
Resmen hainlik yaptı. Oda Kerem de. Bundan sonra bunlar dikiş tutmaz..çokdan geçildi
dikiş tutmaz daha
60 okim
ama
3 sene kadro dışına orgazm yaşarım okadar kinlendim
Habere bakmadim. Umarim biz degilizdir.milandaki çümümeka mı ne var ya maximinin daha beyinsiz olanı o
Degilim tabii ki.Bizim için yazıldığına emin miyiz![]()
Geçmiş geçmişte kaldı . Geçmişte bir şekilde yöneticiler hata yaptı bugün yapmamalilar. Hata yapılacak bır durumda yok 3 senelik sözleşmeli oyuncumuz. O yüzden bugünü iyi kotarmalıyız.bugün barışa sallayanlar
sevgili hocamız barışdan daha beter satmışdı gsyi
beş paramız yoktu
dünyanın en fakir kulubuyduk
okanla emre kurtuluşumuzdu
önce gelen emirle şampiyonlukdan ettiler
sonra sözleşme uzatmadan kaçtılar!!!
ahhhh ulan ahhhh ergenliğimin travmasıdır
nasıl unutayim!!!!
barışa bugün sallıyorsunuz ys
sevgili hocanız bin beterini etti ve fb onyılını başlattı