Salih Salihoğlu
Kırmızı Üye
- 29 Ocak 2024
- 1.483
- 934
- 433
Özür dilerim, konudan bağımsız beyler ama şu gevşekçe oturan adamı Patrick Kluivert sandım, bu yeni çıktı gaydırıguppakları hiç bilmiyom, kim bunlar yahu 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tdsi burakla şampiyon olan galtier , muhtemelen tarzını ona benzetiyor epey o yüzden istiyoraslında barış tercihi araplar açısından da enteresan
sonuçta parayla görmek isteyecekleri estetiği sunabilecek bir oyuncu değil.
tarzı bambaşka
Napacak 7/24 gsye barışa mı dertlenecek kendi hayatı yok mu adamınbu da bambaşka bir çar ya ortalık alev almış attığı storye bak takım kaptanı değil mi bu herif
![]()
Evet bekliyeceksiniz. Satma gibi zounlulugumuz mu var
Ben gs başkanı olsam keçiörengücü'nü an itibariyle satın alırdımİnşallah kapanırsınız lan Keçiörengücü.
Evet bekliyeceksiniz. Satma gibi zounlulugumuz mu var
sana mı soracağım arslanım ben neye tutulup tutulmayacağımı haddini bilNapacak 7/24 gsye barışa mı dertlenecek kendi hayatı yok mu adamın
Saçma sapan şeylere tutulmayın
sana mı soracağım arslanım ben neye tutulup tutulmayacağımı haddini bil
Ben gs başkanı olsam keçiörengücü'nü an itibariyle satın alırdım
Yalnız keçiörenin beklentisi hala sıcak para barış ne zaman satılmış kaça satılmış umrunda değil kafasında bir bedel var muhtemelen 30 milyon üzerinden 5-6 milyon euro onun peşinde. Herif 2 aydır beni arayın anlaşalım diye helak oldu ya
Abi arayın 5 verdik tamam diyip alın. Sonra 55e mi satıyor 47ye mi s..nin keyfine kalmış rakamlar.
Herif zaten baristan gelecek pay yuzunden kapatmiyor kulubuAlıp kapatacaksın. Bıktırdılar her sene 5 defa aynı açıklama ya, durun bir adam satılsın, sanki vermeyeceğiz dedik, görgüsüz mallar.
Yapılacak şey belli 2 oyuncu vereceksin barışı kağıt üzerinde 10a diğerinide 50ye vereceksin. Ondan sonra o itin kıçında bağırsın ayılarHerif zaten baristan gelecek pay yuzunden kapatmiyor kulubu![]()