Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    176
  • Bu anket kapanacak: .
Bu barışta gram akılda yokmuş, hayvan gibi kadro kuruldu sende önemli taşısın bu takımın 1 sene daha ucl filan keyfini çıkarsana. arap liginde yapamaz bu boşa gidiyor.
Lazlari gazlamak kolay. Cr7 ile kapisacaksin sen aygır gibisin toz yutturursun onun pili bitti herkes seni konuşur vs vs ne temel fıkraları sıkmışlardir

Bu barış mevzusu ortaya çıkmasa hesapta olmayan bir para bu zaten. Benfica'nın bir sürü transfere ihtiyacı varken neden orkun ve kerem'de geri adım atmadı. O geri adımı atarsan orta- uzun vadede hem maddi hem manevi çok şey kaybedersin bunu anlamak çok zor birşey değil
ama işte şöyle bir durum var üstat
bu transfer ortada yokken o para da hesapta yoktu doğru
fakat şu anda reddettiğin takdirde hem para olmayacak hem de oyuncu
çünkü bu oyuncu artık burada tutmaz. o bağ koptu. geçmiş olsun. kerem benfica'ya o tavrı sergileyemiyor ama bizim oyuncu bize yapabiliyor maalesef.
hatta oyuncu kendisi bu süreci unutacak olsa taraftar unutmayacak.
olayın bu boyutunu da düşünmek durumundayız.

Beyler arap colleri diyonuz da gayet modern şehirleri var adamlar colde. Yasamiyorlr yani
Yav cöl olsa bile adam senelik 10 milyon indirecek cebe

Zaten para icin gidiyor, Baris‘a bu parayi istiyor diye sallamak cok sacma

Sorun Araplara gitmek istemesi degil sacma sapan tavri ve kulübü zor duruma düsürmesi

Bu barışta gram akılda yokmuş, hayvan gibi kadro kuruldu sende önemli taşısın bu takımın 1 sene daha ucl filan keyfini çıkarsana. arap liginde yapamaz bu boşa gidiyor.
kadroyu nasıl yapacagımızı şaşırıyorduk iyi oldu bi nebze

yunusla sane oynar

ama işte şöyle bir durum var üstat
bu transfer ortada yokken o para da hesapta yoktu doğru
fakat şu anda reddettiğin takdirde hem para olmayacak hem de oyuncu
çünkü bu oyuncu artık burada tutmaz. o bağ koptu. geçmiş olsun. kerem benfica'ya o tavrı sergileyemiyor ama bizim oyuncu bize yapabiliyor maalesef.
olayın bu boyutunu da düşünmek durumundayız.
Kerem de orkun da aynı tavrı sergiledi. Kerem nice maçında oynamadı, orkun hocasıyla kavga etti, 1 adım geri atmadılar. Mourinho ne dedi gördün mü basın toplantısında benfica için. Büyük takımlar parayı yeri geldiğinde göz ardı eder dedi. Bu iş böyledir, paraya değerlerini ayaklar altına aldıramazsın. Dik durmazsan bundan güç alan yeni barışlar ortaya çıkar ilerleyen yıllarda

gücümüz kadar dayılık yapabiliriz
şayet önümüze 45+ bir teklifle gelirlerse ''satmıyorum'' diyecek güç bizde var mı ?
bence yok. mali yapımız o kadar sağlam değil.
hele hele osimhen transferini yapmışken oradaki negatif bakiyeyi biraz olsun düzeltme şansını kaçırmak istemeyiz.
biz o avrupa'nın baba takımları gibi değiliz maalesef.
Barışı satıyorum demek ilk 11de düşündüğüm bir yabancıyla vedalaşıyorum demek. Hatta 12+2 olan yabancılardan ya +2 olacak yada 12 kişiden de birini göndermek demek.
Misal jakobsu satmak ile barışı satmak aynı şey değil. Bu ülkede.

Kaleci ve sağ bek yabancı alınacak derken birde kanat çıkartamayız başımıza. Şu dakika satıyorum demenin getireceğinden çok götüreceği de olabilir.
Sağ tarafta sallaiye kalabilirsin sağ bek alacaksak güçlendirme için sallai gitmeli konusuna dönebilir. Stopere yedek konusunu rafa kaldırabilir 2 tane adam var orada.

Orta sahaya güçlendirmekten vazgeçirebilir. Şu sistemde yerli önemli. Yerini ancak başka bir yerli ile(mevki olarak değil) doldurduğunda bu kazançlı çıkarır.

Ve şu dakika kime gidersen fiyatına +10m katacaktır. Genç olsun bakarız dersen patlama şansı var.

İşler sıkıntı yani. Az beyni olsa bir sene kalıp giderdi.

Kulup konsantrasyon twitini bir gun erken atti bu arada

Geri
Üst Alt