Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    174
  • Bu anket kapanacak: .
Barış giderse fizikli adam ihtiyacımız var söylemine katılmıyorum

Bize Kanatlara net olarak top ile oynamayı bilen birisi gelse yeter

Barışın fizik ile yaptığını hız ve teknik ile de basbayağı yapabilirsin

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlar hep okan hocanın eksiklikleri.
Doğru oyun oynamadığımız için barışın veya başka oyuncunun o mücadelesine fizik gücüne hızına mecbur kalıyoruz.

Bugün yapılan en mantıklı açıklama

gücümüz kadar dayılık yapabiliriz
şayet önümüze 45+ bir teklifle gelirlerse ''satmıyorum'' diyecek güç bizde var mı ?
bence yok. mali yapımız o kadar sağlam değil.
hele hele osimhen transferini yapmışken oradaki negatif bakiyeyi biraz olsun düzeltme şansını kaçırmak istemeyiz.
biz o avrupa'nın baba takımları gibi değiliz maalesef.

Oyunculara,fener gibi yapmak en doğrusu sanirim yani konsomatris muamelesi cekmeliyiz paramızla işimiz görene kadar somurmeli sonra atmaliyiz, duygusal bağ kurmamak en doğrusu sanirim
Her topçu aynı değil. Sadakatini,aidiyetini kanıtlamış topçu ayrı diğerleri sadece maaşlı çalışan bence

Bugün yapılan en mantıklı açıklama

İstenilenden geri adım atılmamalı. Ya istediğimiz vermeliler yada yallah geldiklere yere gitsinler. Yönetim artık Akanji, kaleci ve u23 orta sahayı getirsin. Parayı verirlerse Barış yerine de Aral Şimşir yada genç Antonio Nusa- Scheldrup vb. birini alırsın. Barış'ta bizim taleplerimiz belli talepler karşılanana kadar oraya fokus olunmamalı.

Sinan genelde kim haklıysa onun yanında en başından beri Kerem’i giderken dahi hiç savunmadı mesela. Geçenlerde dedi hatta Kerem’in Galatasaray’dan gidişini taraftara bağlayanlar Benfica taraftarı ayakta alkışlıyordu o zaman onların suçu ne herşeyi taraftara kitlemeyi bırakın fedi

Erinç adamcı biraz
Sinan adamcı değil, yanlış yaptıklarında sert konuşuyor doğru ama yerli topçuları kayırma huyu var biraz. Taraftar neden kerem ve barış'ı icardi kadar sevmiyor minvalinde bir düşünce yapısı var. Bu taraftar birini boşuna sevmez bunu anlamalı önce

şayet 15 milyon sterlin bonservis + dolgun maaş verilecekse akanji'yi istemiyorum.
iyice boku çıktı.
30 yaşında adama bu bonservis delilik
her yerin tamam olsa tek adamla eksik kapatmak için tamam denir de bizim kıçımız başımız açıkta. ne haddine senin ulan. kendinize gelin

Barış giderse fizikli adam ihtiyacımız var söylemine katılmıyorum

Bize Kanatlara net olarak top ile oynamayı bilen birisi gelse yeter

Barışın fizik ile yaptığını hız ve teknik ile de basbayağı yapabilirsin

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Barış giderse tom taşıyabilecek fizikli adam gelmeli. Topla oynamayı bilen iki net kanat var zaten sane ve yunus

gücümüz kadar dayılık yapabiliriz
şayet önümüze 45+ bir teklifle gelirlerse ''satmıyorum'' diyecek güç bizde var mı ?
bence yok. mali yapımız o kadar sağlam değil.
hele hele osimhen transferini yapmışken oradaki negatif bakiyeyi biraz olsun düzeltme şansını kaçırmak istemeyiz.
biz o avrupa'nın baba takımları gibi değiliz maalesef.
Bu barış mevzusu ortaya çıkmasa hesapta olmayan bir para bu zaten. Benfica'nın bir sürü transfere ihtiyacı varken neden orkun ve kerem'de geri adım atmadı. O geri adımı atarsan orta- uzun vadede hem maddi hem manevi çok şey kaybedersin bunu anlamak çok zor birşey değil

Yunus’un menajerine %20 pay sözünü veren İbrahim Hatipoğlu. Barış’ın menajerine 25 milyona serbest kalır maddesi sözü veren İbrahim Hatipoğlu. Hocanın istemediği Cuesta’yı alıp, yine hocaya rica minnet oynattıran İbrahim Hatipoğlu. Hocanın istemediği Berke’yi aldırmaya çalışan İbrahim Hatipoğlu. Herif resmen kangren, gönderin şu herifi kulüpten artık

Uğur Karakullukçu:”Barış’ın Galatasaray’a verdikleri,Galatasaray’ın Barış’a verdiklerinden daha fazladır.”

Yayını seyrettim böyle kesip biçilmiş cümlelerle boş yere küfür ettirmeyelim. Doğru zamanda edilen küfrün anlamı kalmıyor

Küllükçü yayın boyunca Barış’ın yaptığı hatayı anlattı her açıdan

Bence bizim en büyük sorunumuz Barış falan değil hala çok fazla eksiğimizin olması.
Bu eksikler giderilseydi Barıştan gelecek parayla bir şekilde kanat alınırdı.

Benim anlamadığım zaten bu adam gitmeyi uzun zamandan beri kafaya koymuş.Bu belli.Arkadaş yönetici olarak siz ne iş yaparsınız.Adamla konuşun ona göre strateji belirleyin.
Her kafasına koyan gidecek mi? Sözleşmen var arkadaşım, gidemezsin. Gideceksen belirlenen bonservisi getirirsin. Geçen yaz Kerem aynısını yaptı. Sonuç; kocaman bir ihanet. Adam senin altyapında yetişen çocuğu kandırıp önce Avrupa’ya sonrada fenere götürdü. Artık son günlerde ben gidiyorum diyene kolaylık olmaz. Seni bugün büyük topçu yapan Galatasaray ise, sende hakkını vereceksin. Ne strateji belirleyecek, bedava birde göndersin, öyle mi?

Geri
Üst Alt